Vastattu

netgem n7700 kaukosäädin rikki

 • 2 tammikuu 2015
 • 14 kommenttia
 • 4124 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Miten saan uuden kaukosäätimen netgem n7700 boxiin kun sen kaukosäädin ei enään toimi. Patteritkin tarkastettu ja ne ei ole loppunut. Testattu myös netgem n7700 boxin kaukosäätimen netgem n8100 boxilla eikä sekään reagoi mitään. Testasin myös netgem n7700 boxin netgem n8100 kaukosäätimellä ja se toimi moitteettomasti.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi suomr 13 huhtikuu 2017, 08:56

Meillä kanssa koira pääsi kaukosäätimen kimppuun, saako tätä kautta tilattua uuden?

Uusi löytyikin jo verkkokaupasta
Katso alkuperäinen viesti

14 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Laitoinkin tästä sinulle yksityisviestiä, jotta saadaan uusi kaukosäädin toimitettua 🙂
 • Hei,

  Täällä on jo pidempään ollut ongelmaa pienen kaukosäätimen kanssa. Uusien paristojen vaihto ei paranna tilannetta. Asensin Elisa Viihteen tuttavalle samanlaisella boksilla, mutta uudentyyppisella suurempikokoisella kaukosäätimellä. Tuo kaukosäädin tuntui herkkyydeltään normaalilta. Olisiko mahdollista saada postitse uudemmantyyppinen kaukosäädin veloituksetta?
  Minulla kaukosäädin todellla epäherkkä, ottaa komennot vain suoraan boksin edestä, nappeja saa painella monta kertaa, että käsky menee perille. Ei liene normaalia?
  Uudemmantyyppistä, suurempaa kaukosäädintä on nyt testattu kohta päivän verran ja se vaikuttaa olevan odotusten mukainen. Kiitos!
  Mikäköhän omaa N7700 boksiani vaivaa. Ensimmäisen 15-30min ajan boksi ottaa ehkä noin yhden kauko-ohjaimen painalluksen kymmenestä. Ongelma katoaa kun esim katsoo HBO:n puolelta ohjelmaa ja palaa televisiokanaviin. Tällöin kaukosäädin toimii normaalisti. Tuntuu kuin boksin softa tahmaisi, mutta esim valikot liikkuu kyllä aina kun boksin valo välähtää kauko-ohjaimen käskyn merkiksi. Esim televisiokanavia ei pysty vaihtamaan, sillä valikko poistuu ennen kun seuraava painallus "menee läpi".

  Boksi sammuttaa itsensä automaattisesti, joten tuosta joutuu kärsimään joka kerta kun telkkarin avaa. Suoraan sanottuna on aika hanurista.

  Muita ihmetyksiä on ton lapsilukko jota se kyselee K18 leffojen kanssa. Eikö sitä saa mistään pois päältä. Näin 35 vuotiaana taloudessa jossa ainoa alle 30-vuotias on koiranpentu, tuo tuntuu turhalta ja ärsyttävältä ominaisuudelta.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Eli tuota tapahtuu vain ainoastaan, kun laite käynnistyy ja katoaa, kun laite lämpenee? Lapsilukkoa ei saa pois käytöstä.
 • Jep, juuri näin. Oisko boksin sisällä liitokset antautumassa?

  Niin olen lapsilukosta epäillytkin. Mikä syynä ja toimiiko joku muu boksi paremmin? Pace ei tuota kysellyt, mutta olikin sitten muuten niin sysip####, ettei siihen ole paluuta.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • unohtui jo aiemmin mainita, että lisää asiakasnumerosi profiiliisi, niin voidaan tarvittaessa tutkia tarkemmin! 🙂
 • Lisätty. Nyt tuo boksi myös hukkaa kanavia jos se on pitkään (>12h) päällä. Buuttaus auttaa siihen, mutta sitten taas kirotaan kaukosäädintä.

  Asiakaspalveluun soittaminen on rectumista, koska jonot on olleet kymmeniä minuutteja kun olen sinne viimeksi yrittänyt. Ei edes kiinnosta hakea apua sieltä. Hieno juttu jos täältä apu löytyy, mutta eipä mulla ole märäaikaisuuksiakaan ollut jäljellä useampaan vuoteen. Ottaa vaan päähän, että tuli muuton ja remontin yhteydessä maksettua palvelusta noin puoli vuotta vaikken sitä pystynytkään käyttämään (ei edes modeemi seinässä elokuusta maaliskuuhun) ja toimittajan vaihdossa menisi kuitenkin kaikki tallennukset. Sen takia ei viitsisi ihan heti siihenkään lähteä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Sulle tilattiin nyt uus digiboksi. Ilmeisesti tässä vanhemmassa jokin komponentti mahdollisesti jotain ongelmia auttaa. Uudella pitäisi toimia taas paremmin 🙂
 • Yhtiömme kiittää. 🙂
  Hei
  Netgem N7700 digiboxin kaukosäädin ei toimi, mistä saa uuden?

  Terveisin Jani Nieminen
  Meillä kanssa koira pääsi kaukosäätimen kimppuun, saako tätä kautta tilattua uuden?
  Meillä kanssa koira pääsi kaukosäätimen kimppuun, saako tätä kautta tilattua uuden?

  Uusi löytyikin jo verkkokaupasta

  Osallistu keskusteluun