Kysymys

netgem n7700 kaukosäädin toimii, kun huvittaa

  • 27 huhtikuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 154 katselukerrat

Tuo digiboxin kaukosäädin alkaa käymään hermoille. Kanava vaihtuu noin joka kummenennellä painalluksella ja välillä tuntuu, että mikään ei auta. Pattereita on vaihdeltu tasalta ja puolelta, mutta sillä ei tunnu olevan mitään vaikutusta.
Aivan alussa niskurointi oli satunnaista, mutta nyt enemmän sääntö kuin poikkeus.
Onko tämä ostettu ominaisuus vai maanataikappale?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
@KepaKe: Ei ainakaan ominaisuus, koska täällä on aina totellut kakea varsin hyvin. Vaatii kuitenkin selkeän näköyhteyden boksiin, eli välillä kun perheen juniori on käynyt kiikuttamassa lelujaan TV-tasolle, ei komennot välttämättä mene perille.
OK.
Tässä kyllä latu on auki ja etäisyyttä kakesta pömpeliin max 2 m. Suutuspäissäni työnsin kapulaa ihan viereenkin.... ilman sen kummempaa muutosta.
Suurin murhe tuntuis olevan kanavia nuolinäppäimillä selattaessa. Hassua on, että jos menee ohjelmiin "TV:ssä nyt" valikon kautta, nuoli näppäimillä voi selailla aivan mielin määrin (tai sitten se vaan päättää JUURI silloin taas suostua yhteistyöhön). Kake haluaa myös kanittaa erityisesti silloin, kun selailee CMore Playn tai Netflixin ohjelmakirjastoja...
Ja kuten mainitsin, aluksi homma tuntui pelittävän kuin junan vessa. Satunnainen kanittaminen meni meilläkin väärän asennon tai suunnan piikkiin. Nyt näyttää siltä, että signaali ei lähde tai pömpeli ei ota sitä vastaan joka kerralla (vihreä valo ei vilku).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kokeilit varmaan jo paristojen vaihtamista? Isot lasipinnat boksin takana voivat myös haitata signaalia. Jos nämä ok niin luultavasti menee laitevaihdoksi.

Osallistu keskusteluun