Vastattu

Netgem N7700 musta -boxi, kaukosäädin ei toimi välillä.

  • 11 joulukuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 233 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 8 kommenttia
Hei, kaukosäädin ei toimi joka kerta ihan kunnolla kun laitteen käynnistää. Monesti saa vaikka kuinka sohia ja osoitella laitetta mutta ei mitään eloa. Käynnistyy kyllä virtanäppäimestä boxista suoraan.
Patterit on nyt vaihdettu parin kk sisään ainakin kolmesti, saattaa ehkä ihan pienen hivenen välillä vaikuttaa kun patterit vaihtaa, mutta taas se jo huomenna jumittaa.
Välillä auttaa kun odottaa muutamia minuutteja niin saattaa alkaa löytymään kaukosäätimellä ja boksilla yhteinen. Kaukosäädintä ei ole vielä pudoteltu tai heitelty, mutta kohta voi olla sekin syy toimimattomuuteen!
Onko vika luultavammin siis kaukosäätimessä vaiko peräti boksissa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 12 joulukuu 2016, 08:37

Moikka HK112, ja tervetuloa palstalle!

Toimiko kaukosäädin aikaisemmin paremmin? Tuosta voisi alustavasti kokeilla kaken uusimista, niin sillähän tuo selviää. Laita asiakasnumerosi palstaprofiiliisi ja kuittaa tähän, niin lähetän uuden.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moikka HK112, ja tervetuloa palstalle!

Toimiko kaukosäädin aikaisemmin paremmin? Tuosta voisi alustavasti kokeilla kaken uusimista, niin sillähän tuo selviää. Laita asiakasnumerosi palstaprofiiliisi ja kuittaa tähän, niin lähetän uuden.
Moikka HK112, ja tervetuloa palstalle!

Toimiko kaukosäädin aikaisemmin paremmin? Tuosta voisi alustavasti kokeilla kaken uusimista, niin sillähän tuo selviää. Laita asiakasnumerosi palstaprofiiliisi ja kuittaa tähän, niin lähetän uuden.


Kyllä se aluksi toimi moitteitta. Mutta nyt tosiaan pari kk on mennyt ja se alkaa pikkuhiljaa temppuilemaan enemmän.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitoin uuden postiin.

Osallistu keskusteluun