Kysymys

Netgem N7700 päivitys ja virhe

  • 7 syyskuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1066 katselukerrat

Juuri äsken ilmoitti netgem n7700 päivityksestä ja alkoi sitä samantien päivittämään versioon 7.2.01-51. Päivitys ei kuitenkaan onnistu vaan boksi yrittää yhdistää wifiin ja ilmoittaa tämän jälkeen virheen x3328 ja aloittaa päivityksen uudelleen. Nyt tätä rumbaa on jatkunut tässä tovin. Mitä pitäisi tehdä? Miten elisan firmikset voivat aina olla näin bugisia? 

Edit. Jonkin aikaa heitti tuota rumbaa ja sitten käynnistyi normaalisti ilman päivitystä. Hetken oli käynnissä ja aloitti käynnistys ja päivitysrumban uudelleen...

Edit2. Jossain voisi olla myös vaikka ilmoitus tällaisesta päivityksestä ja mitä tämä sisältää. Vai suorittaako Elisa bugisten firmisten testit näin asiakkailla? 

Edit3. Kaiken lisäksi en saa tuota boksia nyt pois netistä ilman että muutan wlanin nimeä joten päivitysrumba jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu....

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa kokeilla flashboottia, eli virtapiuha irtia -> virtanappi pohjaan 3 sek samalla, kun kytket virran uudelleen. Voit myös kokeilla tehdasasetusten palautusta jos pääset päivitysvaiheesta ohi. Mikäli nämä keinot eivät auta, täytyy tuota tutkia tarkemmin, pahimmassa tapauksessa päivityslooppiin jumittuneet laitteet ovat entisiä.
Jostain syystä päivitys ei onnistunut wifin kautta. Laitoin hetkeksi kiinni ethernet kaapelilla ja päivitys meni tuolla läpi. Vieläkin kaipaisin kyllä selvitystä mitä tuokin päivitys oikein sisälsi. 

Osallistu keskusteluun