Kysymys

Netgem N7700 sub ja srt DLNA käytössä

 • 17 kesäkuu 2015
 • 9 kommenttia
 • 2062 katselukerrat

Elisa Viihteen Netgem N7700 .MIKSEI toimi srt tai sub tekstit DLNA käytössä? Ei mitenkään. Mm usb tikulta kyllä toimii eli tunnistaa ne kyllä. Mikä ihme siinä on ettei sitten verkon kautta? Vanhoilla bokseilla on toiminut. Mikä avuksi? Boksi kuitenkin tunnistaa srt tekstit tikulta joten siitä ei ole kysymys etteikö tunnistaisi tiedostoa.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Tästä ei ole tietoa itsellä, joten laitoin asiasta kysymysen eteenpäin ja selvitellään! Vastaamme, kun tiedämme lisää 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? ihan pikkuisen kaipailtaisiin lisätietoja, esimerkiksi siitä että mitä serveriohjelmistoa käytät videomateriaalin jakamiseen? Toimiiko tekstitys videoissa muilla clienteillä?
 • Tversityä ja media centeriä plus paria muuta tullut kokeiltua. Ei toimi millään. Tekstit ei siis toimi ollenkaan dlna käytössä verkon läpi. Tversitystä on käytössä se ohjelmaversio millä tekstit toimi vanhemmalla viihteen boksilla
  Käyttäjätaso 1
  Vähän asian vierestä totean että sama vika on myös itellä suht uudella 55" Samsungin lippulaivamalilla. Usbilta toimii kaikki muttei verkon yli. MKVn sisällä olevat taas toimii ok. On myös N7700 käytössä mutta se rajoittuu ihan pelkkään kanavien ja tallenteiden katseluun.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Mä luulen että tässä on nyt enempi kyse siitä, että serveripäästä puuttuu oikeanlainen konffitiedosto tuolle boksille. Itsehän en ole löytänyt toistaiseksi yhtään sellaista serverisoftaa joka tuon boksin olisi tunnistanut kunnolla. Minäpä yritän vähän kurkkia aihetta kunhan pääsen kotiin oman koneen sekä boksin ääreen 🙂
  Onko tälle tullut mitään lisäselvyyttä...?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Ei olla saatu tarkempaa tietoa vielä 😞
  Mahtaakohan tälle asialle koskaan tulla muutosta?
  Hei tämä toimii nykyään!! En tiedä alkoiko toimimaan päivityksen jälkeen vai missä vaiheessa

  Osallistu keskusteluun