Netgem N7800

  • 20 syyskuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 822 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Olen vaihtanut Netgem Classic boksin uuteen Netgem N7800 laitteeseen, kun veloituksetta sen sain. Yritin yhdistää internetin ensimmäisen kerran ja useasti uudestaan ohjeen mukaan ethernet RJ45 kaapelin välityksellä , mutta se jäi etsimään yhteyttä. Valitsin WIFI -yhteyden ja se löysi verkon heti ja sen jälkeen myös ethernet yhteys myös yhdistyi. Siis valitkaa WIFI yhteys ensimmäisellä kerralla asentaessanne kokoonpanoa.
Ihmettelen N7800 boksin pohjan kuumenemista enemmän kuin vanhemman Classicin. Silikoninen patalappu piti laittaa alle, jottei hyllytaso kärsisi. Onko palovaaraa? Onko muilla samaa havaintoa. Onko laite tyyppikuuma?
Vielä yksi ihmetys. Mihin kokoonpanoon N7800 antennikaapelia tarvitaan, kun internetin kautta näkyy kaikki? Kaapelinhan voi liittää suoraan televisioon. Kaikillahan on boksi televisiossa, oletan.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Antennijohto on peruskanavia( 1-25) varten. Mikäli nämä näkyy asut ilmeisesti poikkeusalueella(olikohan entisen PPO:n alueet) jossa kanavat jaetaan netin yli. Me muut kuolevaiset joudumme vetämään antennikaapelin boksiin mikäli mielii noita kanavia katsella.

Nuo pienet mustat boksit kyllä lämpenee aika reilusti. Toki jos hyllytaso oikeasti kärsii kuumuudesta niin sitten lienee jotain ongelmaa boksin lämpöjen kanssa.
Käyttäjätaso 3
Kiitokset nopeasta reagoinnista - nistop

Osallistu keskusteluun