Vastattu

Netgem Netboxx 7600 - yhteysvirhe (400)

  • 15 syyskuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 663 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
Muutettiin uuteen vuokra-asuntoon. Asunnossa oli valmiina vuokranantajan Netgem Netboxx 7600 digiboksi. Antennitalous ilman nettiä.

Digiboksi päivitti ohjelmistonsa kännykällä jaetun netin kautta. Ohjelmakirjasto(?), jossa olivat Aitio, Netflix, HBO, Yle Areena yms, oli toiminnassa, mutta vain HBO valitti yhteysvirhettä 400.

Luin ohjeista digiboksin resetoinnista ja tehdasasetuksien asettamisesta, minkä olisi pitänyt auttaa yhteysvirheen korjaamisessa. Ei auttanut ja ohjelmakirjasto hävisi.

Digiboksi valitti usein yhteysvirheestä ja vaikutti ettei digiboksi päivitä ohjelmistoaan vaikka virtojen päälle laittaessa piti virtanäppäintä pohjassa.

Oletin digiboksissa olevan huono wlan-yhteys. Hankittiin 4G mokkula ja kytkettiin digiboksi piuhalla mokkulaan kokeilemalla 1-3 portteja.

Yhteysvirhe jatkuu. Resetointi/tehdasasetukset/ohjelmapäivitys ei toimi.

Wlan toimii tietokoneessa 50 Mbps/10 Mbps.

Mitä kokeilisin seuraavaksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 15 syyskuu 2018, 17:09

Ilman sopimusta se laite toimii normaalina digiboxina, mutta jos sitä ei ole millekään sopimukselle sidottuna, niin se kyllä jatkuvaan herjaa sitten tuota yhteysvirhettä.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Kyseistä laitetta ei varmaankaan ole sidottuna mihinkään viihde sopimuksen tunnukseen ( mikä siis yleisin syy virhe 400 ilmoitukselle )

Mikäli todellakin on N7600 ( aikaa sitten mallistosta poistunut netgem ) niin ei tule toimimaan tuon paremmin.

Mikäli se olikin N7700 tai N7800 ja vuokranantajalla on viihdesopimus voimassa niin sopimuksen tekijä voisi ottaa yhteyttä häiriöilmoituksiin.
Se olikin N7700-TC-4-D.

Ilmeisesti Elisan digiboksi on aivan turha kapistus sittemmin.

Pitänee kytkeä aikaisemmin käytetty Chromecast niin ei tarvitse Elisa Viihteen kanssa leikkiä. Kaikki toimii paremmin ja helpommin Chromecastilla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Ilman sopimusta se laite toimii normaalina digiboxina, mutta jos sitä ei ole millekään sopimukselle sidottuna, niin se kyllä jatkuvaan herjaa sitten tuota yhteysvirhettä.

Osallistu keskusteluun