Kysymys

Ns. ilmaiskanavat pimeänä / mustana /kanavaa ei voi näyttää

  • 16 toukokuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 2611 katselukerrat

Vielä pari pvää sitten kaikki ns. ilmaiskanavat näkyivät normaalisti, niin 'piuhan' päästä kuin Wi-Fi yhteydellä. Nyt nämä kanavat 'mustana'. Bootattu boxi ja modeemi, ajettu läpi kanavahaut, palautettu tehdasasetukset boxista moneen kertaan ja edelleen kanavat pimeänä. Kanavahaku kyllä löytää kaikki ns. ilmaiskanavat mutta telkku ei niitä näytä ruudulla lainkaan. Boxi on se Netgem 7700 musta boxi.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ja kanavillako tulee ilmoituksena "Kanavaa ei voida näyttää"? Oliko modeemia kokeiltu jo resetoida painamalla laitteen takaa löytyvää pientä reikää terävällä esineellä n. 10 sekuntia? Toimiiko tallenteet/maksukanavat/ohjelmakirjastot normaalisti? Lisäiletkö asiakasnumerosi sun profiiliin sille varattuun kenttään niin voidaan tutkia tarkemmin. 🙂
Asun Karkkilassa ja myöskään ei enää näy televiossani tv5, tv6 ja Jim-kanavaa.
Vain 10 kanavaa näkyy enää. Toukokuun aikana ne kanavat on poistuneet.
Ikävää. Olen useita kertoja asentanut kanavat uudelleen ja päivittänyt listaa,
ei tule näkyviin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lauratar, onko kyseessä antenni- vai kaapelitalous? Oletko kokeillut toista antennijohtoa? Näkyykö kyseiset kanavat tv:n virittimen kautta, jos kokeilet kytkeä antennijohdon suoraan telkkariin ja jättää Viihteen boksin välistä? Eikö kanavapaikkoja löydy lainkaan, vai ovatko kanavat vain mustana/tuleeko joku ilmoitus?

Lisäilehän myös asiakasnumerosi profiiliisi sille varattuun kenttään niin voidaan helpommin sua auttaa. 🙂
Näyttää että kun jättää viihteen boxin veks välistä niin kaikki ns. ilmaiskanavat näkyy ja ääni kuuluu, mutta kun pitäisi näkyä ja kuulua myös viihteen boxin kautta samalla lailla. 🆒
Minulla ei ole Elisa viihdettä. Vain harava-atenni talous. Välillä ne kanavat näkyy, välillä ei. Kuvassa on paljon häikkää ja äänessäkin. Muut kanavat toimii hyvin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Nemo59 : No kyllä nyt on kaikki varmasti kattavasti kokeiltu 🙂 Pistettiin sulle tulemaan uutta digiboksia joka saapunee lähipostiisi kahden arkipäivän sisällä, saat paketin saapumisesta vielä erillisen tekstiviestikuittauksen 🙂 Kannattaa pistää väliin kaikki uudet johdot mitä uuden pakkauksen matkassa tulee.

lauratar: Elisa ei ole antenniverkon operaattori, emme siis jakele antennisignaalia. Kannattaa ottaa yhteys digitaan tai asentajaan, jos olisi nuo kovat tuulet heitelleet kattoharavaa miten sattuu. Linkki digitan sivuille: http://www.digita.fi/kuluttajille
No mää ihmettelinkin kun tuli tekstari tosta 'postituksesta' luuriin, kun en tietääkseni mitään ole tilannut Elisalta. :? Mutta täytyy kokeilla tuota, että laittaa paketin mukana tulevat 'piuhat' kiinni boxin ja telkkuun. Laitan kyllä sitten palautetta jos ei noillakaan vehkeillä ala kanavat näkymään. 😳 😃
Kiitos uudesta boxista. Ny si pelittää uusilla 'kamoilla' kaikki kanavat.
😉
Mulla on samanlaista vikaa myös viihteen boksin kanssa. Tosin vain yksi kanava, MTV3, ei näy. Ja ilmoitus on siis "Kanavaa ei voida näyttää". Television puolella samasta antennirasiasta toimii moitteetta. Vika on kestänyt muutaman viikon. Uudelleen käynnistyksiä ja virityksiä kokeiltu, mutta lopputulos on aina sama.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa kokeilla toista antennipiuhaa, televisiossa voi olla parempi viritin. Jos ei auta ota yhteyttä Elisan vikapalveluun, joko laittamalla meille yksityisviesti (http://elisa.fi/palstatiimi), tai soittamalla 010190240 (pvm/mpm).