Kysymys

Nyt menee hermo

  • 3 heinäkuu 2012
  • 4 kommenttia
  • 2280 katselukerrat

On ollut elisa viihteen kanssa ongelmia siitä saakka kun se tuli hankittua. Kaikkea temppua on tehty, mutta ei auta. Nyt viimeiseksi elisa ilmoitti että maksulliset kanavat pitäisi nyt toimia jonkun renderoinnin jälkeen. Nyt ei vaan pysty katsomaan tallennettuja ohjelmia. Kun laittaa elisa viihteen päälle, ja sieltä minkä tahansa tallenteen, tulee musta ruutu. Kun painaa sinistä nappia uudelleen palatakseen takaisin tv-kanavalle, tulee ilmoitus "elisa viihteeseen ei saada yhteyttä". Olen resetoinnut kaikki boksit ja modeemit, palauttanut tehd. asetukset jne. ei vaan auta. Vai onko nyt joku yleinen häiriö elisalla menossa vai mitä v****ua?

4 kommenttia

Sama vika täällä eli yleinen häiriö menossa.
Meillä on jumittanut tallenteiden tuijottelu jo yli neljä tuntia. Piuhat revitty seinästä kolme kertaa, tehdasasetukset palautettu eikä mikään, ei niin mikään s**tana toimi. Boxi ollut käytössä vuoden ja kaksi kertaa kaukosäätimestä saatu virta pois koneesta, juuri nyt onnistui toisen kerran. Palvelu olisi ihan prooo jos toimisi, vaan ei vuorokauttakaan ilman hämminkiä.
Käyttäjätaso 3
Elisa Viihde -palvelussa on tosiaan ollut yleistä vikaa joka on ilmennyt joko Elisa Viide -valikon aukeamattomuutena tai tallenteiden katselun estymisenä. Yleinen vikatilanne on kuitenkin nyt korjattu. Mikäli ongelmat jatkuvat edelleen, eikä laitteiden uudelleen käynnistys auta, kannattaa olla yhteydessä vikapalveluun. Vikapalvelun tavoittaa numerosta 050 960 600 (pvm/mpm). Myös nettisivujemme kautta voi ottaa yhteyttä https://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/toimintahairio/.
Nyt toimii kaikki mahdollinen. Johan sitä odoteltiinkin huhtikuusta lähtien 🙂 Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan 🙂

Osallistu keskusteluun