Kysymys

Ohjelmat ei näy tallenteissa

  • 31 maaliskuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 99 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Hei, minulla on jatkuva tallennus Greyn Anatomiaan, mutta jostain syystä vain jotkut jaksot ovat tallentuneet digiboxille. Mistä tämä voisi johtua?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Yleensä nämä johtuvat ikärajamerkinnöistä. Oikea tapa säännölle on Greyn anatomia* Jolloin tähti korvaa minkä vain ikärajamerkinnän, mikä kulloinkin jaksolla onkaan tai on olematta.
Pelkkä Greyn anatomia Ei tallenna mitään jos loppuun tulee jokin merkintä kuten nyt ainoa ohjelmaoppaassa näkyvä on Greyn anatomia (12) Monissa ohjelmissa ikärajamerkinnät vaihtelevat jaksoittain.
Tuo tähti minulla on ollut koko ajan tallennussäännössä enkö ole sitä käynyt muuttamassa, mutta siitä huolimatta jäänyt jaksoja tallentamatta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Laitappa asiakasnumerosi ja elisaviihteen käyttäjätunnus profiilin tietoihin ja koita yksilöidä joku puuttuva tallennus, josko palstatiimi pääsisi niillä tiedoilla hieman tarkemmin perehtymään asiaan.

Puuttuuko esim viime su tai ma tallenne ja näkyykö ensi su ja ma jaksot tallennettavien listalla? Nuo ainakin näyttäisi olevan kirjoitettu ohjelmaoppaaseen ihan samalla tavalla.
Minulla näkyy tallenteissa jaksot 9-12. Eli jaksot 1-8 puuttuu, vaikka olen tehnyt tallennussäännön jo sarjan alkaessa.
Eli viime su ja ma löytyy ja tulevissa tallenteissa näkyy myös tämän viikon su ja ma.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Jaksot 1-8 ovat tulleet jo joskus viime syksynä ja sarja on ollut tauolla muutaman kuukauden. 7.3 on alkanut jaksosta 9 uudelleen tauon jälkeen. Eli olisitko vain katsonut nuo jo ja poistanut? Jos tallennussääntö on ollut jo tuolloin olemassa.

Osallistu keskusteluun