Vastattu

onko nyt niin että hbo Nordic ei toimi kuin digiboksilla?

 • 17 lokakuu 2015
 • 13 kommenttia
 • 2261 katselukerrat

onko nyt niin että hbo Nordic ei toimi kuin digiboksilla? Elisa Viihteen kautta ei kännyllä eikä tabletilla eikä läppärillä skulaa!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi vpmh 29 lokakuu 2015, 16:43

Tänään tuli sähköpostiin uutiskirje jossa kerrottiin että Androidilla Elisaviihde-mobiiliappilla voi katsoa hbo nordiccia. Miksi em. mobiilisovellukselle ei ole kerrottu tästä?Edit, niin lisähuomiona että myös appin kuvaus google play -kaupassa sanoo että voi katsoa hbo nordiccia. Appi itse vaan ei tiedä asiasta mitään.Edit2: Okei nyt tuli päivitys 🙂
Katso alkuperäinen viesti

13 kommenttia

henmi kirjoitti:
onko nyt niin että hbo Nordic ei toimi kuin digiboksilla? Elisa Viihteen kautta ei kännyllä eikä tabletilla eikä läppärillä skulaa!

Näin se on tällä hetkellä. Mobiilikatselu (Android ja Apple iOS) on tulossa mahdolliseksi, mutta toteutumisaikataulua en osaa tarkemmin arvioida. Kerrotaan sitten, kun on kerrottavaa.
Joopa, kiitos-ilmoitus vain tuli, kun tilasin HBO Nordican, ihan sen takia, että voin katsoa Fargoa netissä. Ei vaan näköjään toimi.  Jatkuva tilaus, miten tuosta pääsen eroon, 120 € vuosi (:-(
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Jos ei ole määräaikaa niin menet vaan elisaviihde.fi sivustolle ja kirjaudut tunnuksillasi ja menet maksukanavat osioon ja päätä sopimus sieltä kautta kun HBO löytyy.
 • Kiitos, taisi onnistua, kuukauden päästä sitten selviää 🙂
  Tänään tuli sähköpostiin uutiskirje jossa kerrottiin että Androidilla Elisaviihde-mobiiliappilla voi katsoa hbo nordiccia. Miksi em. mobiilisovellukselle ei ole kerrottu tästä?

  Edit, niin lisähuomiona että myös appin kuvaus google play -kaupassa sanoo että voi katsoa hbo nordiccia. Appi itse vaan ei tiedä asiasta mitään.

  Edit2: Okei nyt tuli päivitys 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Viime perjantaista lähtien tuosta android-sovelluksesta on löytynyt mahdollisuus katsoa HBO:n ohjelmakirjastoa 🙂
  Käyttäjätaso 7
  Onko tää nyt pysyvä tila, et elluViihteen HBO:ta voi kattoo tabletilla, mut ei läppärillä?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  AInakin tällä hetkellä tuo elisaviihde.fi sivujen kautta katsominen ei toimi. Vielä ei ole tietoa onko muutosta tulossa, mutta kysäisen josko siihen varmuutta saataisiin 🙂
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Kyselyn tulos oli se, että tiedossa ei valitettavasti ole muutosta. Eli HBO:n katselu onnistuu sovelluksen, muttei elisaviihde.fi sivujen kautta. 😕
  Käyttäjätaso 4
  Miksi vaan androidilla??
  Käyttäjätaso 7
  Hbo näkyy iOSsällä.
  Odex, oisko sulla wanhentunu äppi?
  Käyttäjätaso 4
  Hbo näkyy iOSsällä.
  Odex, oisko sulla wanhentunu äppi?


  Ei. Mulla on windows 😉
  Syvältä, ei näy windows PC:ssä.

  Osallistu keskusteluun