Onko uutta informaatiota 4K-tuella olevasta digiboksista?

  • 28 helmikuu 2019
  • 1 kommentti
  • 1485 katselukerrat

Hei, päätin rekisteröidä nimimerkin tänne, terve vain!

Telkkarini hajosi hiljattain, ja tutkittuani tarjontaa huomasin että rupuisinkin laite on nykyään järjestään 4K UHD-paneelilla. Haluaisinkin tietää missä vaiheessa suunnitelmat menevät 4K-digiboksin suhteen? Onko mitään betatestiä tms. luvassa josta voisi jo puhua? En jaksa uskoa että Android TV-sovellus on vielä ottamassa etusijaa tärkeimpänä Elisa Viihde-kanavana, vaan toivon mukaan uutta boksia on putkessa tulossa.

On hieman ärsyttävää plärätä aina esim. television oma Netflix käyttöön vain koska haluaa paremman kuvanlaadun. Näin asiakkaan näkökulmasta olisi rohkaisevaa saada hieman tilanneraporttia aina välillä, muuten mielenkiinto koko palveluun saattaa ennen pitkään lopahtaa. Kiitos!

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro @ÄIJMÖE ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Kauheen kinkkisellä kysymyksellä sitten päätit heti astella sisään 😃 Puhetta on tuosta luonnollisesti ollut, mutta mitään sen tarkempaa en vielä ole kuullut eli aikataulut ainakin toistaiseksi vielä suunnitelmille on jossain savuverhojen takana 😕 Kertoillaan toki heti kun jotain kuuluu ja monesti noi betahommatkin on täällä OmaYhteisön puolella hoidettu, eli kannattaa ainakin aika-ajoin käydä etusivu tarkistamassa josko aiheesta olisi noussut ilmoitus 🙂

Osallistu keskusteluun