Vastattu

Onko vuokraelokuvien välittäminen kallista Elisalle?

  • 6 lokakuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 407 katselukerrat

Jokin aika sitten tutkin mahdollisuutta vaihtaa Telia-TV Elisa viihteeseen. Molempien kuukausimaksut kahdessa vuodessa oli noin 960€. Lisäksi Elisan puolella olisi pitänyt ostaa modeemi. Elisan työntekijä tarjosi hyvityksenä muutamaa leffalippua, vuokraamoon kaiketi. Sanoin että, vaikka ostaisin käytetyn modeemin torista niin minun pitäisi saada 16 lippua, jotta oltaisiin samalla viivalla Telian kanssa. Ei sopinut työntekijälle, ja niin jäi sopimus tekemättä. Jäi siis noin kahdentoista leffalipun päähän, että Elisa olisi saanut tuon 960€

Vieläkin vaivaa mieltä, että kuinka kallista Elisalle on nuo kaksitoista leffaa näyttää meidän olohuoneessa? Viittiikö joku elisalainen ottaa selvää?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 7 lokakuu 2020, 13:00

Harmi kuulla että jäi tuosta modeemista kiinni 😕 Noita leffojen hintoja ei voida kertoilla ulospäin, kyseessä on meidän sopimus jakeluyhtiön kanssa :) 

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Harmi kuulla että jäi tuosta modeemista kiinni :/ Noita leffojen hintoja ei voida kertoilla ulospäin, kyseessä on meidän sopimus jakeluyhtiön kanssa :) 

Sittenhän tässä joutuu arvailemaan. 

Olettaen, että Elisa tekee voittoa vuokraamolla, arvaan kahdentoista leffan ulosvuokraamisen maksava. 24€ Elisalle. Tämä ei ole enää kysymys, enkä odota vastausta. 

Osallistu keskusteluun