Pace vs Netbox N7800

  • 25 syyskuu 2017
  • 10 kommenttia
  • 1082 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Täällä moni käy kuumana Elisan mainostaman N7800 kömpelyyden takia. Liityn joukkoon seuraavan tapahtumaketjun seurauksena: Pacen antenniliitäntä oli löystynyt, minkä vuoksi signaalivoimakkuus tippui johdon liikahdettua. Soitin vikapalveluun ja pyysin vaihtamaan Mac-osoitteeksi N79800:n, jonka olin tilannut pari kuukautta sitten mutta en ottanut käyttöön siksi, etten voi katsoa Eurosport-tallenteita. Kaikki toimi hyvin, kunnes törmäsin samaan kuin niin monet käyttäjät: Käyttöliittymä ei ole ainoastaan könkkö, vaan suorastaan SAIRAS. Todellakin, täydellistä Windows.kontaminaatiota potensisin 10! Päätin palata takaisin Paceen, koska mieluummin siedän sen puutteita. Siispä pyysin vaihtamaan Mac-sootteeksi Pacen. MUTTA: Nyt Eurosport ja National Geographic HD eivät näy. Ilmoittaa, ettei näitä kanavia ole tilattu ja pyytää "painamaan kaukosäätimen isoa sinistä painiketta, jonka jälkeen kanava aktivoituu". Ei toimi nyt, eikä ole toiminut koskaan ennenkään vastaavassa tilanteessa. Miten on selitettävissä, että ohjelmalistauksesta voin valita nämä kanavat ja tallentaa, mutta en katsoa parhaillaan ulos tulevina?! [Muuten: Niinikään, miksi N7800:lla voin tellentaa, mutta en katsoa samaisella boksilla? Outouksia outouksien perään?]

Olen kokeillut buuttailla Modeemia (Cisco EPC 3928) ja digiboksia monessakin eri järjestyksessä, ajaa digiboksin tehdasasetukset, tehdä uudelleenkäynnistyksiä, kanavahakuja ym. - tuloksetta! Mitään "decode failure" -tyyppistä ilmoitusta ei tule, joten asiakkuus ja keskustelu modeemin kanssa on koko ajan kunnossa.

Onko ELISA:n serverillä muutettu jotain niin, että kun kerran Pace-asetukset serverillä kerran menetettiin, enää en saa uudelleen toimimaan?

10 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Hieman edelliseen aiheeseen liittyen: Kun aluksi testailin antennisignaalia, poistin kuvan mukaisen haaroittimen, jolla taloon tuleva signaali oli jaettu ilmeisesti aina 1980-luvulta saakka. Kyseessä on vempele ajalta, jolloin taloon tuli ainoastaan kaapeliTV, eikä siis talosta poispäin lähtevää liikennettä tarvittu kuten nyt kun on kyseessä kaapelinetti ja vaatimukset siis moninaiset. Kytkin siis ihan kokeeksi koaksiaalikaapelit raaasti ilman haaroitinta... ja uploadausnopeus vähintäänkin tuplaantui.Kysymyksiä:

1) MIllainern ajanmuikainen haaroitin kannattais asentaa?
2) Entäs jos vielä kytkisin satellittilautaselta tulevan signaalin samaan nippuun?
3) Kannataisko heti tämän päähaaroittimen jälkeen erottaa pelkkä tv-signaali pois datasignaalista niille talon linjoille, joilla katsellaan vain tv:tä eikä tarvita kaapelinettiä? Tällöin siis tuon satellittisegnaalin voisi kytkeä vain tähän linjaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuohon Pacen Eurosport yms ongelmaan liittyen laita meille yksäriä jos tämä on vielä aktiivinen 🙂
Käyttäjätaso 1
Käyttöliittymä ei ole ainoastaan könkkö, vaan suorastaan SAIRAS. Todellakin, täydellistä Windows.kontaminaatiota potenssiin 10!

Erittäin samaa mieltä!!!Nyt pitäisi saada 7600 boxin käyttis näihin uusiin leluihin!!!7800 on puutteellinen myös asetusten suhteen,esim. infopalkin viivettä ei voi poistaa.Palkki on muutenkin huono,lähinnä peittää tekstityksen eikä siitä saa selvää paljonko tallenteesta on mennyt.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Käyttöliittymä ei ole ainoastaan könkkö, vaan suorastaan SAIRAS. Todellakin, täydellistä Windows.kontaminaatiota potenssiin 10!

Erittäin samaa mieltä!!!Nyt pitäisi saada 7600 boxin käyttis näihin uusiin leluihin!!!7800 on puutteellinen myös asetusten suhteen,esim. infopalkin viivettä ei voi poistaa.Palkki on muutenkin huono,lähinnä peittää tekstityksen eikä siitä saa selvää paljonko tallenteesta on mennyt.Kiitokset palautteesta.
Infopalkin viivettä ei ikävä kyllä saa muokattua mutta sen voi halutessaan piilottaa painamalla kaukosäätimestä 'paluu' - nappia. Tai millä tavoin kukin haluaa tätä nappia kutsua, jossa nuoli kaartaa vasempaan. 🙂
Käyttäjätaso 1
Meneekö palautteet myös kehittäjille?
Käyttäjätaso 1
Saisko tähän vastausta?
En huomannut selatessani parempaakaan keskusteluketjua, mistä kysyisin, niin kirjoittelen nyt tähän.
En halua aloittaa uutta ketjua.

Minä nyt en ainakaan Pace boxia halua muistella.
Mutta vielä onnettomampi oli tuo edellinen N7700. No kirjoituksiani seuranneet tietää historian, joten en toista niitä tässä.

Mutta: onko todellakin niin (vai enkö vain näe), että N7800 boxin kaukosäätimessä ei ole mute eikä stop -painikkeita ollenkaan ?
On kai tarkoitus tuota "takaisin" -painiketta käyttää stoppina ja mute näppäimen korvaa taas äänenvoimakkuuden painaminen asteittain niin alas, että menee äänettömäksi.
Tämä ei kuitenkaan aja samaa asiaa. Onko siis tarkoitus että äänenvoimakkuutta veivataan edes takaisin, jos haluaa hetkeksi täysin äänettömälle ?

Onneksi saan television kaukosäätimellä äänet pois nopeasti, sillä siinä löytyy Mute näppäin.
Ei ole kuitenkaan kiva pelata jatkuvasti kahdella kaukosäätimellä.

Muuten uusi boxi tää N7800 hakkaa edelliset kokemuksieni mukaan 100 - 0.
Tai N7700 oli kyllä kai mulla alunperinkin maanantai painos ja rikki.
Nyt pesee ja linkoaa.

Olen vuoden aikana vaan tottunut jo tahmeuteen ja hitauteen, kaikenmaailman bugeihin ja jäätymisiin, että roskakori -toimintoa olen kiitellyt.
pitäis vielä olla sellainen "eiku" -painike, mikä on esim. joissakin tekstin käsittelyohjelmissa. se "kumoa" -näppäin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
stop painike puuttuu. Back ajaa saman asian. Logitechin yleiskauko-ohjaimessa on stop-nappi ja siihen piti tuo back nappi määritellä, niin toimii.

Mutesta en muista oliko siinä mutta hämärä muistikuva minulla olisi, että Logitechin avulla mute toimisia. Nyt en pääse testaamaan/varmistamaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
PirtaPaula: N7800:n kanssa on toimitettu kahta erilaista kaukosäädintä. Toisessa (=sama kuin N7700:ssa) on sekä Mute- että Stop-näppäin, toisessa ei kumpaakaan. Lisätietoa kaukosäätimistä löytyy täältä.
Kokeilin kyllä tuota N7700 mallin kaukosäädintäkin (vahingossa kun poistin siitä paristoja, niin otti yhteyden uuteen boxiin), niin se toimii kyllä tuon N7800 mallinkin kanssa. mutta on myös paljon jäyhempi muuten, niin en haluaisi sitä käyttää.
kännyn sovellukseen kyllä saa "yleiskaukosäädinsovelluksen" ja siinä nuo kaivatut painikkeetkin on, mutta kännyä en muuten halua käyttää taas yhtenä kaukosäätimenä.
No tämä on kuitenkin pieni puute yhtä kaikki. Pääasia että boxi vihdoinkin toimii.

Osallistu keskusteluun