Kysymys

Päällekkäisiä kanavia

  • 24 tammikuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 3267 katselukerrat

Minulla on ollut jo muutaman kuukauden oheiset maksukanavapaketit yhtä aikaa käytössä: Elisa L ja Viasat- Kulta. En saanut muilla paketeilla haluamiani kanavia kasaan, mutta näillä asetuksilla maksan periaatteessa kahteen kertaan osasta samoja kanavia (yhteensä 7 kpl).

Kysymys kuuluukin, onko minun mahdollista saada lisäksi esim. 7 kpl lisäkanavaa käyttöön samaan hintaan, koska jo periaatteessa maksan niistä?
Ymmärrän kyllä, mikäli tähän ei löydy Elisan puolelta välttämättä valmista vastausta, koska ko. paketit voivat olla myös ulkopuolisen tahon paketoimia, mutta jonkinlaisen virallisen kommentin Elisan puolelta olisi kiva saada, jotta ei tarvitse itsekseen asian parissa tulevaisuudessakaan spekuloida.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Osassa paketeista on tosiaan päällekkäisiä kanavia, joille ei harmillisesti voida mitään Elisan päässä etenkään, jos paketit ovat eri tarjoajilta. Tällainen tilanne ei myöskään mahdollista ylimääräisten valinnaisten kanavien maksutonta käyttöä.

Mitkä ovat haluamasi kanavat niin katsotaan, saisitko ne kaikki valinnaisilla kanavilla tai extrakanavilla halvemmalla?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Elisa M voisi tässä tapauksessa olla hyvä vaihtoehto Elisa L:lle. Elisa M on 5 /kk edullisempi, siinä on vain yksi päällekkäinen kanava Viasat Kullan kanssa (Disney Channel) ja siinä on MTV3 Max, joka puuttuu Elisa L:stä. Tosin alla olevista Elisa L:n kanavista saa Elisa M:ssä valita vain kuusi ilman lisämaksua:

Discovery World
TLC
History Channel
ESPN America
ESPN Classic
VH1 Classic
Mezzo
CNBC Nordic
Sky News
Nelonen Kino
Nelonen Maailma
Nelonen Perhe

Elisa M voisi tässä tapauksessa olla hyvä vaihtoehto Elisa L:lle. Elisa M on 5 /kk edullisempi, siinä on vain yksi päällekkäinen kanava Viasat Kullan kanssa (Disney Channel) ja siinä on MTV3 Max, joka puuttuu Elisa L:stä.


Kiitti vinkistä! Pyörittelin jo noita kanavia läpi ja taidan vaihtaa Elisa M:n puolelle parilla lisäkanavalla lisättynä (jätän parit kanavat pois L:n listasta, koska emme niitä muutenkaan katsele).

Osallistu keskusteluun