Vastattu

Päiityksen jälkeen ongelmia paljon...

  • 30 heinäkuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 283 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Nyt juuri en pääse ollenkaan katselemaan tallennuksia, tv-ohjelmiin sentään pääsin. kun olin ensin buutannut modeemin (en muista sitä, pitää joskus etsii sen nimi), laittanaut virrat pois jne.
Yhteysirhettä huutaa koko ajan.On monia muitakin bugeja, joista joku Elisan laitteita myynyt tyttö sanoi ilmoisesti, että ne yleensä korjaantuu seuraavassa päivityksessä. Toivotaan. En jaksa niistä edes alkaa selittämään. Hermot on koetuksella vanhalla ihmisellä näiden vehkeiden kanssa 😞.
Olen ollut onnellinen, että telkka ja siihen liittyvät härpäkkeet on toimineet, kun ongelmia on ollut puhelimen ja vähän myös tietokoneen kanssa. En koskaan aio liittää puhelinta, tietokonetta ja telkkaria toisiinsa! En koskaan... Muutenkaan en ymmärrä, miksi sitä, että haluaa katsoa isommalta ruudulta elokuvat, sarjat, dokkarit - pidetään jotenkin vanhanaikaisena. Ei se mua haittaa. Mutta jos alkaisin tuijottaa puhelimesta tv-ohjelmia, olisin valmis lataamoon..heh.

Niin, olikos muilla ongelmia...Viihteen saralla?:8
Kaipaan aina välillä vanhoihin mustavalkotelkkarin aikoihin , ilman bokseja, ilman viihteitä... ilman nettiä. Jos olet vähänkää'n uupunut ja sairas, nykyajan vempeleet tekee kyllä sinusta lopun!
Uskon, että diginatiivit nauraa kuallakseen tälle mielipiteelleni. Mutta naurakoon!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortsu67 30 heinäkuu 2017, 22:18

Vikatilanne päällä.
https://palsta.elisa.fi/yleistae-viihteestae-15/yhteysvirhe-500-504499/index1.html#post552362
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Auts, virheitä, en näe oikein tähän aikaan kunnolla. Voikso korjata ainakin tuon otsikon ja sanan "tallenteen" noissa vihjeissä?:8
Sama täällä, tallennuksiin ei pääse.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Vikatilanne päällä.
https://palsta.elisa.fi/yleistae-viihteestae-15/yhteysvirhe-500-504499/index1.html#post552362
Käyttäjätaso 1
Ahaa,kiitos infosta! Ei tullut yhtään mieleen, että voisi olla tuiollainenkin syy!
Aina epäilen omia vehkeitä 😃

Osallistu keskusteluun