Vastattu

Päivityksen jälkeinen ongelma

  • 15 maaliskuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 429 katselukerrat

Muutama päivä sitten tuli taas uusi päivitys boksiin ja sen jälkeen on ollut ongelmia Areenan käynnistymisessä . Minulla on rinnakkais boksina uudempi N7800 sarjan " laatikko " sieltä näkyy Areena , mutta vanhemmassa N 7700 sarjan laiteessa on ollut päivityksen jälkeen käynnistysvaikeuksia Areenan kanssa . Bogsit ovat langattomassa verkossa ja muut netin kautta tulevat ohjelmat toimivat virheettä . Laiteet ovat modemin jälkeen jaettu kahteen erilliseen langattomaan yhteyteen ja tämä N7700 boksi on samassa yhteydessä esim. tietokoneen kanssa jonka Areena toimii virheittä . ( en käytä näitä yhtaikaa joten ne eivät kilpaile " suosiosta " samanaikaisesti . ( LG ) television Areena toimii ja se on eri verkossa kun N7700 boksi .
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 18 maaliskuu 2019, 14:42

Olitko @KulspetsP koittanut vielä Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset kautta sisäisen muistin alustusta ja/tai tehdasasetusten palautusta?
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Melkein tuohon nyt ensimmäisenä neuvoisin tekemään sisäisen muistin alustuksen sekä sen perään tehdasasetusten palautuksen. Saattaa olla että sinne on jotain jäänyt sakkaamaan boksille muistiin, minkä pitäisi noilla purkautua. Molemmat löytyy kun menet Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset valikkoon 🙂 Jos ei tuosta ole apua, niin huikkaile tänne ja katsotaan tilannetta lisää 🙂
Itsellä kans seuraavia havaintoja viimeisen päivityksen jälkeen.

Musta antenniverkon boksi.
Upgrader ver 7.5.0.3
Ohjelmisto 8.4.03-73.

Ennen päivitystä laite jäi usein sakkaamaan kun piti siirtyä tallennuksiin. Pylpyrä pyöri vaikka aamuun asti. Välillä riitti 1 uudelleenkäynnistys, välillä ei auttanu 10. Nyt tätä ei toistaiseksi ole ilmennyt.

Uutena asiana on tullut Ruutu-palveluun siirtymisen ongelma. Ei ole väliä valitseeko Ruutu vai Ruutu + valikoista, niin näkyy vain musta ruutu. Tätä tapahtuu varmaan joka toinen päivä, eikä siihen auta edes uudelleenkäynnistys.
Seuraavana päivänä taas saattaa toimia.
Mustasta ruudusta pääsee kyllä palaamalla pois.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olitko @KulspetsP koittanut vielä Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset kautta sisäisen muistin alustusta ja/tai tehdasasetusten palautusta?
@Patomiäs nyt on kokeiltu sitä. Jäädään seuraamaan tilannetta!

Kiitos.

Osallistu keskusteluun