päivitykset sotkee kaiken toimivan

  • 25 tammikuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 506 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Mulla on netgem 7700 boksi ja elisa pukkaa noita päivityksiä,viimeisimmän jälkeen ilmestyi noita paruski kanavia häiritsemään kanavajärjestelyä haluamaani järjestykseen.Sotkee 1sestä eteenpäin kaikkiaan 10 kanavapaikkaa,kuinka ne saisi häivytettyä koko boksin listoilta.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Päivityksen jälkeen kyllä voi hävitä tuo itse tekemä järjestys. Valitettavasti se on sitten vaan tehtävä uudelleen. Turhat kanavat pääset piilottamaan: Menu>Asetukset>Turvallisuusasetukset>Lukitse ja piilota
kanavia
Joo ne venäläiset kanavat on näköjään hävinny omia aikojaan,vielä eilen näkyivät kanavalistalla.Sotkivat kanavapaikka järjestelyssä niin että kun laitoin ylehd 511 ykkösnapin taakse niin sieltä työntyi aina venäläinen 01 kanava esiin jne. eikä auttannu piilotukset eikä muut konstit.
Käyttäjätaso 3
Asetuksethan voisi "kopioida" pilveen tai USB tikulle, jos sellainen mahdollisuus olisi. Netflixin käyttäjätiedot menisivät myös siinä samalla. Siinä taasen Elisalle kehitysidea.
Käyttäjätaso 1
Minua näin vanhempana naisena (joka on saanut tarpeekseen kaikista laitteista ja niiden käyttöohjeista) ärsyttää kun päivitys sekoitte kanavat. Juu, saahan ne jotenkin paikoilleen mutta kun ei tajua, MIKSI nekin piti sekoittaa?
Toinen asia, mikä hiukan ärsyttää, on se, ettei bonuskanavia pysty tallentamaan. Tammikuinen Viasat Premiere on kyllä ollut niin onneton, ettei se kauheasti ole kuitenkaan haitannut. Eikö oikeasti ole olemassakaan hyvää elokuvakanavaa? Tai no, toisaalta kun on tottunut katsomaan lähes kaiken boksin kautta, niin suorakatsominen ei kyllä edes miellytä. Joku Nelosen Maailma on ollut joskus sellainen, että minullekin olisi löytynyt talletettavaa. Mutta kun siis ei voi.
Päivityksen jälkeen on boksiani vaivannut myös pysähtely, oliskohan lähinnä ykkösen tallenteissa. Tosin en ole sitä niin tarkkaan seurannut. Odottelen hetken ja taas jatkuu 😉 Mutta tämänkin toi tullessaan päiviyts. Olen kyllä tyytyväinen, että päivitys tapahtuu noin "itsestään". Edellistä boksiani en koskaan alkanutkaan päivittää, koska vaikutta liian monimutkaiselta tietokoneen kautta.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Ikävä kuulla harmistuksestasi nimim. Apuaa1 :(

Kanavalistan sekoittaminen ei ollut uuden ohjelmistopäivityksen tarkoitus ja oli tosi kurjaa kuulla että niin kävi. Bonuskanavaa tai muita maksukanavia ei valitettavasti sopimuksellisista syistä pysty tallentamaan. Ovatko muiden kanavien tallenteet pysähdelleet samaan tapaan ykkösen tallenteiden kanssa? Oletko vielä kokeillut uudelleenkäynnistää tai palauttaa digiboksia tehdasasetuksille? Ilmeneekö sama ongelma kaikissa ykkösen tallenteissa vai muutamissa niistä?

Viihteeseen on mahdollista tilata eri maksukanavapaketteja joista moni sisältää jonkin elokuvakanavan. Vain peruskanavilta tulevaa sisältöä on kuitenkin mahdollista tallentaa.

Elisa Viihteeseen on mahdollista hankkia erilaisia ohjelmakirjastojen kokonaisuuksia: Aitio, HBO & SF Kids. Kirjastojen sisältö on kellonajasta ja päivämäärästä riippumatonta, eli leffoja & sarjoja mahdollista katsoa milloin vain tallenteiden tapaan (niin kauan kuin tilaus on voimassa). Sisältö vaihtelee kirjastosta riippuen:

Aitio: http://elisa.to/2b3af4X
HBO: http://elisa.to/2bzb1TV
SF Kids: http://elisa.to/2b566Zq

Tilaan itse useampaa kirjastoa samaan aikaan laajan tarjonnan ja sisältöjen vaihtelevuuden vuoksi. Sopimuksissa ei ole määräaikaa. Uuden ohjelmakirjaston ensimmäinen tilauskuukausi on veloitukseton ja jatkuu sen jälkeen automaattisesti norm. hinnalla: 9,90e/kk (Aitio, HBO) tai 6,90e/kk (SF Kids).
Käyttäjätaso 1
Kiitos vastauksestasi. Tämä minun vastaukseni tulee vasta nyt, koska jostain syystä en pääse tänne palstalle kuin vaihtamalla salasanan! Ei hyväksy tuota Apuaa1-tunnustani vaan menen sitten sähköpostin kautta ja vaihdan salasanan! No, jos on tekemisen puute niin mikäs siinä. Toistan vaan, että alkaa kyllästyttää koko teknistynyt maailma. Kaikkine buuttauksineen.

En todellakaan halua maksaa noista kirjastoista. Maksan sitten, jos ja kun vuokraan elokuvan Vuokraamosta. Ihmetyttää vaan, kun nuo maksulliset elokuvakanavat ovat noin huonoja. Eikö uudempia elokuvia saa esittää? Ja ne tosiaan tulevat moneen kertaan, samat elokuvat. Kuten muuten tykkäämälläni Viasat Historylläkin (Soneran aikana bonuksena joskus), samat ohjelmat junnaavat eestaas.

Pitää kai "joskus" tehdä se tehdasasetusten palautus....ehkä tuo Viihde on mummulle liian työläs vaikka tykkään siitä, että talletuksia mahtuu ja mahtuu:8

Tämä palstan kirjautumisongelma pitää varmaan minut poissa täältä. Ei jaksa uusia salasanoja jatkuvasti.
Käyttäjätaso 2
No onpas kummaa, kun joudut salasanaa koko ajan vaihtelemaan. Saisitko tallennettua Palstan kirjautumistiedot selaimellesi, niin ei tarvitsisi joka kerta vaihtaa salasanaa?

Harmi kuulla, että et ole elokuvakanaviin tyytyväinen. Vuokraamon puolella on tosiaan uusinta sisältöä. Ohjelmayhtiöt valikoivat elokuvakanaviinsa sisällön, ja taitavat nuo uudemmat elokuvat olla hintavampia kuin sitten vanhemmat rainat. Kuten Prinsessaponi tuossa mainitsikin, ohjelmakirjastoista saa kuukauden maksuttoman kokeilun, joten se kannattaa ottaa käyttöön, jos yhtään kiinnostaa. 🙂 Tehdasasetusten palautus on kyllä sellainen kikka, että se auttaa moneen vaivaan, joten kyllä se kannattaa tehdä. :8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ihmetyttää vaan, kun nuo maksulliset elokuvakanavat ovat noin huonoja. Eikö uudempia elokuvia saa esittää? Ja ne tosiaan tulevat moneen kertaan, samat elokuvat. Kuten muuten tykkäämälläni Viasat Historylläkin (Soneran aikana bonuksena joskus), samat ohjelmat junnaavat eestaas.

Tässä on luultavasti taustalla se, että uudet elokuvat halutaan levitykseen ensin elokuvateatterien, sitten fyysisen (DVD & Blu-Ray) ja digitaalisen median (esim. vuokraamot) kautta ja vasta sitten esitysoikeudet myydään TV -yhtiöille. Tämä on ihan puhdasta bisnestä. Elokuvalla halutaan kerätä ensin euroja/dollareita kasaan esim. fyysisen median avulla. Tämä koskee kaava koskee isoa osaa elokuvista. On toki pienemmän budjetin elokuvia, jotka julkaistaan varsinkin täällä pohjolassa suoraan fyysisenä & digitaalisena mediana ilman, että niitä esitetään elokuvateattereissa lainkaan.

On totta, että maksukanavillakin pyörii samat elokuvat päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Syytä tähän voi vain arvailla. Palautetta kannattaa antaa suoraan kanavia operoiville tahoille. Operaattorit ovat vain maksukanavien levittäjiä, he eivät voi vaikuttaa kanavien sisältöön.

Osallistu keskusteluun