Kysymys

Pätkii, pätkii

  • 2 syyskuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 851 katselukerrat

On tää nyt ihmeellistä touhuu. HBOn pätkiminen saatiin kuntoon, mutta nyt pätkii Bonuskanava ja NatGeo, välillä katsominen aivan yhtä tuskaa kun pätkii koko ajan, yleensä iltaisin. Huomenna pitäis aueta Viasat Sport, en edes uskolla arvata sitä raivon määrää jos lätkämatsit menee samoilla nykimisillä. En kyllä ole edes tuosta Viasatista minkäänlaista tilausvahvistusta saanut, eikä missään mitään tietoa näy. Puhelimessa kauppasivat, eivät pystyneet lupaamaan etteikö pätkimistä esiintyisi, saas nähdä mitä käy. Onhan siinä se 14 päivän peruutusmahdollisuus.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Digiboksi yhdistetty johdolla modeemiin? (Jos ei ole, tee se. Kokeile ainakin. Langaton verkko ei voita piuhaa.)

Mikä yhteys? ADSL? Kaapeli? Kuitu?
Adsl, digiboxi on langattomasti yhdistetty, aikaisemmin on kyllä toiminut ihan ok näinkin. yritin äsken laittaa piuhalla kiinni, lopputuloksena ei löytäny enää mitään muita kuin normikanavat, ei ollu katseluoikeutta bonuskanavaan, NatGeoon yms. Laitoin langattomaksi ja taas näkyy, paitsi se Viasat Sport minkä piti tänään aueta. Ei kai tässä muuta ku Elisan myymälään piipittämään.
No nyt aukes ViasatSport, eihän tätä pysty katsomaan. Kaikki sujuu melko hyvin siihen asti kun kello lähestyy ilta yhdeksää. Silloin alkaa aivan järkyttävä pätkiminen ja mitä pidemmälle ilta etenee sitä pahemmaks se menee. Häiriöilmoituksen oon tehny, yritin myös soittaa mutta luovutin piiitkän jonottamisen jälkeen. On tää melko kummallista että tämmöstä suoraan sanottuna roskaa saadaan myydä. Millähän poppakonstilla se HBOn pätkiminen saatiin loppumaan, samaa konstia vois koittaa noihin NatGeoon, bonuskanavaan ja Viasatiin. Uskomatonta, aivan uskomatonta. Elisan myymälässähän eivät voi ottaa kantaa toimivuuteen ja häiriöihin, pitää soittaa tai laittaa sähköisesti häiriöilmoitus. Kyllä tässä uskoa koetellaan tähän tuotteeseen.

Osallistu keskusteluun