Kysymys

Pätkii..VASTAUSTA Elisa!

  • 8 toukokuu 2012
  • 31 kommenttia
  • 3100 katselukerrat

Miksi ihmeessä Suomen HD-lähetykset jumittuvat :smileyangry:

Minkään muun ottelun kohdalla sellaista ei tapahdu!

Voitte arvata harmittaako?

31 kommenttia

Mm pelit pätkii niin paljon että vaadin rahat takaisin! Miksi Elisa ei arvosta asiakkaitaan ja selvitä tätä ongelmaa.. Vastaukset jotka ovat "voit katsoa tallenteelta sitten matsin jos pätkii" on kyllä naurettavia ja kertoo kuinka paljon meitä maksavina asiakkaina halveksutaan. Kuka maksaisi Live palvelusta 100% hinnan jos et nää otteluita livenä. Itselläni ei hermo kestä katsoa otteluita jotka pätkii viiden minuutin välein vähintään 10sec. Ei kukaan halua katsoa peliä tallenteelta jos olisi mahdollisuus live ottelu nähdä. Kyllä huomenna asiakas palvelijaa käy sääliksi nimittäin aion kertoa spontaanisti mitkä ovat suomalaisen leijonan tunteet tälläisestä palvelusta. Ystävät kertokaa ongelmista niin saamme Elisalle jotain asiakas kunnioitusta! Kyllä nyt sapettaa. Taustallahan pyörii ERITTÄIN pätkivä Suomi-Kanada peli ja minulla on elisan kaukosäädin kipeyttänyt jo sormet kanavan ränkkäyksestä, että edes jotenkin ymmärtäisi mitä pelissä tapahtuu..
Pätkii kyllä, edelleen. 😞
Minulle vaihdettiin Telewell modemi tuohon kotiboksin tilalle Elisan toimesta, ja homma toimi kuin elokuvissa tänään. Tee vikailmoitus ihan virallisesti.
Sama täällä! Turhaan maksettu kanavapaketti!
Pätki myös täällä eilinen matsi, sekä MTV Sport HD että SD kanavilla. Erätauolla mittasin Speedtestillä digiboxille tulevasta verkkopiuhasta kuitukytkimeltä 97 Mbps. Ongelma ei ole asiakkaitten laitteissa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos ongelmaa vielä ilmenee, olisi hyvä kokeilla oneglmahetkellä muut netin yli tulevat kanavat, sekä tallenteiden toimivuus 🙂

Osallistu keskusteluun