Parannustoiveita digiboksiin

  • 10 tammikuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 223 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Minusta olisi hyvä jos tallenteet-valikossa olisi valittavissa viimeksi katsottu. Joskushan käy niin, että tulee muuta tekemistä. Ja sitten saa nykyisin selata pitkää tallennelistaa, jos vielä edes muistaa ohjelman joka jäi kesken.

Aitiossakaan ei tätä toimintoa ole, vaan ainakin itse merkitsen aina kulloinkin katsottavan ohjelman suosikiksi. Jotta löytäisin sen siinä tapauksessa, että se jää kesken.

Ohjelmaoppaaseen kanavajärjestys olisi hyvä saada alaspäin kasvavaksi.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei Jarmo_P !

Kiitos palautteestasi. Tätä viimeksi katsottu -ominaisuutta on toivottu ennenkin, ja olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi, että se olisi kätevä lisä palveluun. 🙂 Palautetta on eteenpäin välitetty, joten toivotaan, että tulevaisuudessa saataisiin tämä ominaisuus Viihteeseen tuotua.

Tuo kanavajärjestys tosiaan muuttui viimeisimmän ohjelmistopäivityksen myötä. Tästäkin olemme palautetta saaneet molempiin suuntiin. Lähitulevaisuudessa siihen ei ole kuitenkaan muutoksia luvassa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hello!
Olisikohan sellanen mahdollista niinkuin oli Pacessa, että kun kanavaa vaihtaa niin siinä alapalkissa näkyi meneillään oleva ohjelma sekä tuleva ohjelma.

Osallistu keskusteluun