Vastattu

PekingHD-tallenteita ei voi enää katsella Netgemillä

  • 10 heinäkuu 2012
  • 5 kommenttia
  • 3921 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 1168 kommenttia
Kun yritän katsella vuonna 2008 tallentamiani Pekingin olympiakisojen HD-lähetyksiä Netgemin digiboksilla, digiboksi sekoaa, kun siirryn Peking-kansioon, jossa kyseiset tallenteet sijaitsevat. Tallennetut ohjelmat -sivulla ei näy tallenteita eikä edes Takaisin-riviä.Digiboksin uudelleenkäynnistys tai töpselin tuuletus eivät auta, koska mentäessä takaisin tallenneluetteloon digiboksi avaa automaattisesti ongelmakansion eikä sieltä pääse pois.

Elisaviihde.fi-sivustolla Peking-kansio toimii ongelmitta, mutta noita tallenteita ei voi katsoa netin kautta, koska ne ovat salattuja. Netissä pystyin kuitenkin siirtämään ongelmatallenteet toiseen kansioon, minkä jälkeen Netgem suostui poistumaan Peking-kansiosta.

Kun kokeilin uudestaan, digiboksi jumittui samalla tavalla, joten jokin noissa tallenteissa sekoittaa Netgemin. Laitoin myös kokeeksi Peking-kansioon ongelmatallenteiden lisäksi yhden normaalisti toimivan tallenteen, mutta se ei muuttanut mitenkään digiboksin käyttäytymistä ongelmakansiossa.

Tässä tarkat tiedot yhdestä ongelmatallenteesta, joka riittää yksinäänkin sekoittamaan digiboksin:

Ohjelma: Pekingin olympiakisat
Aika: pe 08.08.2008 14:40
Kanava: PekingHD
Kesto: 4 h 8 min
Kuvaus: Avajaiset.

Aikoinaan nuo tallenteet näkyivät ongelmitta Netgemillä, mutta en ole yrittänyt katsella niitä pitkään aikaan, joten en valitettavasti tiedä, milloin ne ovat lakanneet näkymästä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ilana 6 elokuu 2012, 14:48

Hei NA,

pistin viestiä asiasta eteenpäin, ja nyt asian pitäisi olla täysin korjattuna :smileycool:

Ollaanko samoilla linjoilla?
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Testailin tätä lisää. Tehdasasetusten palautuksen jälkeen tallenneluettelo avautui "juurihakemistosta", eli digiboksi pääsi pois ongelmakansiosta. Netgem kuitenkin jumittuu uudelleen, jos menen ongelmakansioon, joten tehdasasetusten palautus ei varsinaisesti korjannut ongelmaa.

Ongelma näyttää johtuvan käytöstä poistuneiden kanavien nimistä, koska YLE Extran tallenteet jumittavat Netgemin samalla tavalla kuin PekingHD:n tallenteet:

Ohjelma: Euroviisut 2007-Thank you for the music
Aika: ti 25.12.2007 15:30
Kanava: YLE Extra
Kesto: 1 h 28 min
Kuvaus: Viisujen herkkupaloja huippuäänellä. Koe uudelleen kaikkien aikojen euroviisut! YLE Extralla myös 5.1 ääni.

Ohjelma: Extra large
Aika: ke 28.11.2007 18:30
Kanava: YLE Extra
Kesto: 1 h 29 min
Kuvaus: Voit raahata tallenteen haluamaasi kansioon pitämällä hiiren näppäintä pohjassa ja vapauttamalla kansion päällä.

Jos noita yrittää katsoa netin kautta, sivusto herjaa: "Ohjelma on salattu eikä sitä voi katsoa web-käyttöliittymästä". Käsittääkseni YLE Extra ei ollut salattu kanava, joten noiden pitäisi kai näkyä myös netin kautta.

Ja jostain syystä web-käyttöliittymä muutti Extra large -ohjelman kuvauksen tilalle ohjetekstin, kun yritin klikata ohjelman nimeä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tämä vika on näköjään korjattu digiboksin osalta. Nyt Netgemillä pystyy jälleen katselemaan PekingHD:n ja Yle Extran tallenteita. Sen sijaan netin kautta noita ei voi vieläkään katsoa. Oliko Yle Extra tosiaan salattu kanava?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hei NA,

pistin viestiä asiasta eteenpäin, ja nyt asian pitäisi olla täysin korjattuna :smileycool:

Ollaanko samoilla linjoilla?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ollaan. Nyt näkyvät Yle Extran tallenteet myös elisaviihde.fi-sivuston kautta. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
NA kirjoitti:

Ollaan. Nyt näkyvät Yle Extran tallenteet myös elisaviihde.fi-sivuston kautta. :)


Jee!!  Mahtava juttu 🙂

Osallistu keskusteluun