Vastattu

Premiumin Bluetooth kaukosäädin

  • 1 maaliskuu 2020
  • 8 kommenttia
  • 1097 katselukerrat

Premium saapui mutta en saa bluetooth kaukosäädintä toimimaan. Siis suoraan paketista otettu. Vanhan boksin säätimellä toimii ja tein sillä asennuksen. Sitten resetoin boksin ja vaihdoin patterit, mutta ei auta. Uusi säädin ei silti tee mitään. Napeista kun painaa, valo välkähtää punaisena. Sitten esim. source ja OK nappeja pitempään pohjassa pitämällä palaa ensin punaisena ja välähtää pari kertaa lopuksi vihreää.

Hämää myös parituksen poiston ohje. Jos pidän TXT ja peruutus nappeja yhtä aikaa pohjassa, mitään valoja ei vilku, vaikka pitäisi minuutin pohjassa… Koitin myös source napin pohjassa pitämistä, jonka jälkeen 4x0. Tällöin välähtää kahdesti, mutta ei muuta mitään. Olisiko vinkkejä mitä voi vielä yrittää? Pitäisikö valo palaa koko ajan vihreänä, jos säädin on yhteydessä?

Onko kaukosäätimeen myös tullut muutoksia? Napit eivät vastaa ohjeiden kuvia. Sydän napin kohdalla on tähti ja hakunapin kohdalla mute. Onko minulle lähetetty vahingossa joku vanhan mallin säädin, joka ei ole yhteensopiva boksin kanssa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 1 maaliskuu 2020, 14:59

Olet saanut jostain syystä vanhanmallisen testikaukosäätimen. Ota yhteys palstatiimiin tai asiakaspalveluun.

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Olet saanut jostain syystä vanhanmallisen testikaukosäätimen. Ota yhteys palstatiimiin tai asiakaspalveluun.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Mikä aikaleima digiboksissa on?

Date code: 52/18 on paketin kyljessä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kiitos tiedosta, olet saanut testilaitteen. Kaikki pitää vaihtaa. 

Kiitos tiedosta, otan yksityisesti yhteyttä...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Beta testaajien palautetut boksit lähteneet kiertoon uusille asiakkaille…? 

No toivottavasti ei, mutta pitäisi varmaankin tarkistaa että ei ole mennyt enempää noita.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Homma hoidossa ja boksi vaihdossa

Tässä omia ajatuksiani Premiumin kaukosäätimestä 3 viikon erittäin ahkeran käytön jälkeen.

Ehkäpä ainut hyvä asia oli bluetooth -systeemi. Voin painaa missä vain ja aina tapahtuu eikä tarvi suunnata. Tätä olinkin toivonut jo muutamaan kertaan asioidessani Elisan kanssa. Kiitos!

Mutta siihen kehut sitten loppuivatkin.

Ensiksikin se on niin liukas alapinnaltaan, ettei tahdo pysyä kädessä, vaan liukuu. Edelliset olivat tahmeampia, sai helposti otteen. Lisäksi painan usein kaukosäädintä niin, että se on jollain tasolla. Tätä kun painaa niin karkuun lähtee, heiluu ja antaa periksi. Eli: Pohjan pitäisi olla tasainen, että se istuu kuin tatti pöydällä. Pienet pyöristykset reunoissa on ihan jees, että tuntuu kädessä mukavammalta.

Sitten se pyöreä kohta, jonka keskellä on OK-näppäin. Itselläni ainakin on katse ruudussa kun käytän niitä. Olen sitä mieltä, että jokaisessa toiminnossa (11 kpl) pitäisi olla näppäimessä kohouma kunnollinen ja selkeä, eikä pikkiriikkinen kuten numeronäppäimessä 5 on. Nyt kun ne ovat sileät kuin vauvan iho, karkaa sormi mihin sattuu. Jospa keskemmällä olevan ympyrän nuolinäppäimissä olisi selkeä terävä nystyrä ja OK-näppäimessä vaikkapa kuoppa (miksei selkeä puolipallo-mollukkakin) niin helpottaisi kummasti.

Ulomman ympyrän painikkeissa voisi olla sitten ihan omat ulokkeet kussakin.

Itse olisin kaukosäädintä suunnitellessa laittanut kaikki näppäimet enemmän koholleen muusta pinnasta.

Kokonaissijoittelussa olisin pitänyt numeronäppäimet kaukosäätimen yläosassa kuten edellisissäkin.

Vähän vielä otsikon ohi sanoisin seuraavaa:

Tallennetta katseltaessa nuolinäppäimillä pääsi puoli minuuttia eteen- tai taaksepäin ja toisilla viisi minuuttia eteen- tai taaksepäin. Nyt tämä viiden minuutin juttu on poistettu kokonaan. Tosi paha minulle. Lieneekö kiireessä unohtunut laittaa mukaan. Onneksi numeronäppäimillä pääsee 1,2,3,4,5 jne minuuttimäärän eteenpäin.

Kun painaa kohtaa, jossa on kaksi nuolenpäätä tallenne etenee nopeutettuna. Olisiko mahdollista tehdä toimintoa jossa tallenne etenisi nopeasti niin kauan kuin painaa ja kun lopettaa, alkaa heti mennä normaalinopeudella. Se olisi hienoa.

Katson kaikki TV-ohjelmat tallenteelta, siksi en pidä siitä, että tallenteet on viety monen (5-6) klikkauksen päähän aloituksesta. 

Edellisiin digiboxeihin tuli ajan myötä vika. että jonkun näppäimen painamisella ei käsky mennytkään heti perille, vaan piti päinaa uudelleen, vaikka oli olikein kunnolla osoittanut alunperinkin digiboxia “kaukolla”.  Kyllä tässä uudessa on jo kolmen viikon jälkeen samoja oireita näkyvissä.

Laitetaanpa yksi kehu vielä tähän loppuun. Premiumiin on tullut uusi ominaisuus. Kun jatkat tallenteen katsomista, se alkaa pyöriä heti, mitään turhia kyselemättä, siitä mihin olit viimeksi jäänyt.

Mitä mieltä olette näistä asioista. Olisi kiva kuulla kommentteja käyttäjiltä, mutta varsinkin kaukosäätimien suunnittelijoilta.

Osallistu keskusteluun