Vastattu

Premiumin suomalaiset tekstit

  • 6 May 2020
  • 3 kommenttia
  • 1036 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Huomasin uudessa premium boxissa pienen puutteen,nimittäin kotimaisiin ohjelmiin saa suomalaisen tekstityksen ainoastaan tallenteet valikon kautta.Eli jos menee vaikka uusimmat tallenteet kohdasta katsomaan jotain kotimaista ohjelmaa niin tekstitystä ei saa,samoin jos menee sarjat kohdasta kokeilemaan niin tekstitystä ei saa.Näissä on kyllä asetusratas vasemmassa reunassa mutta niissä on tekstitys kohdassa vain viiva.Tämä koskee niin MTV:n kuin myös YLE:n ohjelmia.Eipä tuosta itselleni mitään suurempaa haittaa ole kun sen nyt tietää.onkohan  tuo tarkoitusella noin? veikkaisen ettei ole koska siellä on kuitenkin tuo tekstitys kohta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi k4rppi 6 May 2020, 12:12

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Tuo oli itseasiassa ihan hauska huomio! Demosin myös omalla boksilla ja tosiaan näkymä on hieman erilainen riippuuen siitä mitä kautta tallennetta alkaa katselemaan. Tarkkaa tietoa ei itsellä valitettavasti ole miksi se on toteutettu näin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Oletko valinnut tekstityskieleksi “Kuulovammaisille”? Tuo on tuettuna vain vanhassa tallenne-sovelluksessa tallenteiden osalta tällä hetkellä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Oletko valinnut tekstityskieleksi “Kuulovammaisille”? Tuo on tuettuna vain vanhassa tallenne-sovelluksessa tallenteiden osalta tällä hetkellä.

On valittu! Minulle on pääasia kunhan jostain näkyy tekstitys! Vielä kun saisi tuon nelosen käyttämään kunnollista tekstitystä niin olisi hyvä. Tiedän kyllä ettei se ole Elisan vallassa mitä tekstitystä ne käyttää!