Vastattu

Reitittimen käyttäjätunnus

  • 14 toukokuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 611 katselukerrat

Liitin eilen Viihde-boksin WPS kautta reittimeen. Kaikki muut laitteet putos pois verkosta. Parin tunnin kokeilemisen ja kiroilun jälkeen pyysin poikani katsomaan tilannetta. Reititin oli vaihtanut käyttäjätunnus oli muuttunut 36 merkkiseksi kuulema kryptattuksi.
Kun tämä oli saatu selville kokeiltiin uudestaan boksin liittämistä WPS kautta, taas sama juttu, kaikki muut laitteet pois verkosta.
Onkos tää "ongelma" vaan minulla, vai onko jossain järjestelmässä virhe.

Marjo
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Murusmari 14 toukokuu 2019, 18:34

Sain teknisestä tuesta puhelimitse neuvoja ja nyt vaihdetaan sekä reititin että viihdeboksi.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Moikka @Murusmari ja tervetuloa OmaYhteisön jäseneksi 😊

Tämä kaipailee vähän lisätietoja, jotta voidaan oikeasti olla avuksi. Erikoiseltahan tuo kuulostaa, että reititin itsekseen vaihtaisi käyttäjätunnusta. Sanotko vielä mikä reititin kyseessä ja mikäli Elisalta saapunut laite niin voit laittaa vaikka asiakasnumeron omaan profiiliin niin @OmaYhteisö-tiimi voi katsoa tilannetta.
Reititin onZyXEL VMG 3326-D20A
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Reititin onZyXEL VMG 3326-D20A

Tällaisia on tullut vastaan ja nimenomaan juuri langattoman verkon kanssa ollut ongelmia. Voitko laitella vielä asiakasnumeron profiiliin niin katson hieman linjan toimivuutta muutoin. Vika on sen verran erikoinen, että nyt en suorilta osaa antaa muuta neuvoa kuin tehdä tehdasasetusten palautus laitteelle.
Sain teknisestä tuesta puhelimitse neuvoja ja nyt vaihdetaan sekä reititin että viihdeboksi.
Hei, reitittimen hallintapaneeli pomppaa esille vähän väliä. Olen resetoinut reitittimen ja sen jälkeen olen yrittänyt päästä hallintapaneeliin admin käyttiksellä ja admin salasanalla, muttei se hyväksy niitä. Reititin on Huawei 4g router B525.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Uudemmilla huawei reitittimillä se hallinnan oletussalasana on se Wi-Fi salasana.
Ei siis pelkkä admin

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/4g-kotiboksi-huawei-b525/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/#!/device/huawei/4g-kotiboksi-b525/topic/laitehallinta/laitehallinnan-avaaminen/1

Osallistu keskusteluun