Vastattu

Ruutu+ 1.9. alkaen

  • 1 syyskuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 675 katselukerrat

Mites on? Ei ainakaan minun digiboksista (Netgem N7800) löydy kohtaa "Kirjaudu" Ruutu-ohjelmakirjastosta.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/ruutu/#ruutusovellusdigiboksilla
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Rajatapaus 3 syyskuu 2018, 08:34

Moi Jep ja tervetuloa OmaYhteisöön!Hyvä että nyt toimii :)Tällaisessa ongelmatilanteessa (toimii useimmiten myös muissa ongelmatilanteissa) kannattaa palauttaa digiboksi tehdasasetuksille painamalla 5 kertaa nopeasti sen etu/sivupaneelista virtanappia 5 kertaa peräkkäin. Digiboksi asentuu tämän jälkeen kokonaan uudelleen, ja yleensä ongelma kuin ongelma poistuu tässä yhteydessä.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Otetaas takaisin... Nyt ilmestyi "Kirjaudu" listalle, ja kirjautuminen toimii. 🙂
Moi Jep ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Hyvä että nyt toimii :)

Tällaisessa ongelmatilanteessa (toimii useimmiten myös muissa ongelmatilanteissa) kannattaa palauttaa digiboksi tehdasasetuksille painamalla 5 kertaa nopeasti sen etu/sivupaneelista virtanappia 5 kertaa peräkkäin. Digiboksi asentuu tämän jälkeen kokonaan uudelleen, ja yleensä ongelma kuin ongelma poistuu tässä yhteydessä.
Tilasin Ruutu+ palvelun käyttöön 1.9. sieltä SANOMAn kautta. Se toimii hyvin pikku smart tv:lläni, mutta isommalla ei katselu oikein luonnistu. TV on ilmeisesti hieman yli 3 vuotta vanha ja siitä on Ruutu sovellus jo poistettu. Sovellus löytyy elisaviihteestä, mutta se kirjautuminen siihen onkin sitten niin hankalaa, ettei sitä viitsi käyttää. Eikö siihen saa virtuaalinäppäimistöä, jolla kirjautuminen olisi helpompaa.
Moi JH_55!

Toivottavasti tällainen virtuaalinäppäimistö saadaan Elisa Viihteen ominaisuuksiin tulevaisuudessa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Sovellus löytyy elisaviihteestä, mutta se kirjautuminen siihen onkin sitten niin hankalaa, ettei sitä viitsi käyttää. Eikö siihen saa virtuaalinäppäimistöä, jolla kirjautuminen olisi helpompaa.

Eihän se tarvitse kirjoittaa kuin kerran.

Off the topic:
Mitenkä tässä tapauksessa Elisalla toimii GDPR, kun tallentelette Sanoma Oy:n käyttäjätunnuksia ja salasanoja? Onko API kunnossa? 😎

Osallistu keskusteluun