Kysymys

S-paketin vapaasti valittavat lisäkanavat

  • 28 tammikuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 2478 katselukerrat

Onko tässä joku sopimustekninen, vai yhtiön intressit takana, kun S-paketin vapaasti valittavista kanavista ei löydy alla lueteltuja kanavia, jotka on kuitenkin tilattavissa maksullisina lisäkanavina?
Disney channel, Disney XD ja Playhouse Disney
euronews ja SVT 1 & 2

Saattoi siellä olla joku muukin ero, mutta tuossa listassa olisi useampikin kanava, jota kiinnostaisi pyörittää kuukausittain vaihdellen ilman 2,92 /kk lisämaksua.
Tuossa S-paketissa 7-kanava on kyllä täysin turha, sen tilalle kolmas valinnainen kanava olisi loistojuttu.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Welhon mallista MIX pakettia niin Viihteeseen kuin suoraan Elisan kaapeli-tv:n valikoimiin on kaivattu. En vain ymmärrä, että miksi ei onnsitu, kun Welholla onnistuu.

Noisssa valmiissa paketeissa on ideana, että isompi osa paketin kanavista on sellaisia pakosta mukana, joita aika harva muuten ottaisi koskaan. Hieman niinkuin pakkosyöttöä. Taloudellisia intressejä tietty mukana jonkin verran paketoinneissa, valitettavasti.

6, 8 10 ja 12 vapaasti valittavan ohjelmakanavan MIX paketeille on kysyntää ja itsekin ottaisin heti sellaisen. Valmiita en ikinä.
Itse ottaisin vain muutaman yksittäisen kanavan, paketit ei kiinnosta juurikin tuosta idioottimaisesta turhien kanavien pakkosyöttö tavasta.

Osallistu keskusteluun