Kysymys

Sopimus nettitallennuspalveluista

  • 27 helmikuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 2210 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Kommentaattori
  • 37 kommenttia
Hei,

luin järkyttyneenä että Elisa on mennyt suostumaan sopimuksen jonka mukaan tulevaisuudessa Elisa viihteen tallenteisiin tulisi mm 2 vuoden maksimisäilysaika ja mainokset joita ei voi ohittaa.

Vaikka tämä varmaan olikin Elisalle ns. pakkorako, tätä ei voi silti hyväksyä. Palvelun tuonkaltainen huononnus aiheuttaa minun kohdallani välittömästi palvelun irtisanomisen ja siirtymisen takaisin fyysisisiin laitteisiin, vaikka joitain ominaisuuksia siiä pois putoaakin.

Niin, ja tietenkin TV:n katseluni tulee siirtymään yhä enemmän Netflixiin ym. ulkomaisiin palveluihin, sitähän varmaan nämä typerät teostot tälla taas halusivatkin?

Eipä tässä muuta, olihan tämä kiva palvelu niin kauan kuin eli. Kauaa ei enää elä.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei kiitos viestistä.

On hienoa, kun voi kertoa mielipiteen palstalla, eikö vain?

Minä olen Netflixiä käyttänyt yhtä menoa jo yli puoli vuotta. Toiseen en vaihda, sillä palvelusta on ollut iloa päiviini. Smart TV on 42" ja Full HD - uskomatonta vastinetta! Leffalipun hinnalla koko tarjonta. Rakastan Spotifyä ja Netflixiä. Sitä myös kaikki tekijänoikeusjärjestöt haluavat, he tappavat kaiken mahdollisen ja ihmiset siirtyvät sankoin joukoin ulkomaisiin palveluihin.

Minä en luultavasti tee mitään asialle, sillä netti on halvin tätä kautta. 100M/5M, mutta mainospakko ja tallenteiden maksimiaika ei varmasti vastaisi enää sovittua. Netti tuossa on tosiaan nopea ja hintakaan ei paha, 39,90 euroa.

Niille, joilla Viihde nimenomaan digiboksin ja nettitallennuksen takia, on varmasti asia kova luu purtavaksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Se ei varmaankaan ketään yllätä, ettei Elisa ole ainakaan asiakkaidensa asialla. Muutenkin koko digiaika tuntuu on yllättäneen kaikki osapuolet samalla tavalla kuin ensimmäiset talviliukkaat autoilijat. 😃 Villinä veikkauksena: Elisa maksaa tuotantoyhtiölle 2€/käyttäjä/kk. Me käyttäjät maksamme Elisalle pakkomainosten katselusta ja ajallisesti rajatusta katseluajasta 5 €/kk

Petteri Järvinen myös käsitteli aihetta kolumnissaan: http://www.hs.fi/tekniikka/Digiboksi+pilvess%C3%A4+on+rampa+ankka/a1393469762389?ref=hs-hitaat-e-1

Seuraavaksi meillä on hankintalistalla tallentava ktv-digiboksi (varuilta kortinlukijalla) ja boksissa mahdollisuus kopioida tallenteet tietokoneelle..
hpguru kirjoitti: tallenteiden maksimiaika ei varmasti vastaisi enää sovittua.
Tämä ei varmaankaan ole peruste irtisanoa määräaikainen sopimus ennenaikaisesti, koska sopimus on kaksivuotinen ja

Elisallakin on 14 päivän irtisanomisoikeus  toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa . 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä sopimus on kaksivuotinen, mutta se ei enää vastaisi sovittua. Paitsi jos Elisa ei pakottaisi määräaikaisia tuollaiseen muutokseen. Mutta jos tekee niin, oikeuttaa yksipuolinen muutos sopimuksen purkuun.

Kannattaako se, on jokaisen oma asia. Jos hinta ei muutu ja tallennuspalvelu muutetaan maksulliseksi, tuskin monia haittaa.

Osallistu keskusteluun