Tallenne ja ohjelmakirjastoista kysymykset

  • 2 elokuu 2017
  • 1 kommentti
  • 146 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 9 kommenttia
Miten saa tallenteissa sen "kohta poistuvat" kansion näkyviin? Digiboxi on N7800/N7700.

Toinen asia, että miks HBO ohjelmakirjastoa ei pysty katsoon windowsilla, mutta esim. Aitio toimii ok?

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo HBO-homma johtuu Elisan ja HBO:n välisistä sopimuksista. Boksilla kansion tulisi kyllä näkyä, jos sinulla on noita poistuvia. Tarvittaessa voi kokeilla päivittää digiboksia, ja palauttaa sille tehdasasetukset, jos kansiota ei tällä hetkellä näy. Ohjeet perusteellisempaan resetointiin tässä:

1. Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista.

2. Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.

3. Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.

4. Kun kuva palautuu normaaliksi, paina digiboksin virtanappia nopeasti viisi kertaa peräkkäin palauttaaksesi sille tehdasasetukset (jos sinulla on valkoinen Pace-digiboksi, palauta sille tehdasasetukset valikon kautta).

5. Kokeile toimiiko nyt kunnolla.

Osallistu keskusteluun