Vastattu

Tallennus loppui kesken mm-kisat

  • 1 syyskuu 2015
  • 1 kommentti
  • 750 katselukerrat

Tallensin viime sunnuntaina mm-kisalähetyksen. Katsoessani myöhemmin illalla miesten viestiä tallennus loppui kesken. Jäi sitten loppuratkaisut näkemättä. Voiko asialle tehdä mitään ettei tulevaisuudessa kävisi näin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortsu67 1 syyskuu 2015, 08:24

Olet mitä ilmeisimmin laittanut tallennukseen vain lähetyksen, joka ohjelmatietojenkin mukaan loppui 15:30 eli ennen miesten 4x400m viestiä. Tuon lähetyksen perään tuli toinen, jossa ohjelmatietojen mukaan oli vain tuo viesti. Aiemman ohjelman tallenteen loppuun lisätty aika ei valitettavasti riittänyt, jolloin viesti loppui siiinä kesken.Itse olen tehnyt jatkuvan tallennussäännön *yleisurheilu*, jolla tallentuvat kaikki ohjelmat (kyseiseltä kanavalta) jotka sisältävät sanan "yleisurheilu".Eli "jokerimerkki" * ainakin ohjelman nimen loppuun, itse laitan myös alkuun, esim. *simpsonit*.Tätä kannattaa hyödyntää myös esim. sarjojen tallennuksessa. Joutuu tosin poistamaan ylimääräisiä uusintoja aika rutkasti, mutta parempi kai sekin kuin että jää jakso/lähetys välistä.Ai niin, tuon jatkuvan tallennuksen voit tehdä elisaviihde.fi sivustolla tai mobiilisovelluksella, et digiboksilla.Tuolta vähän ohjeentynkää...: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Sovellukset-ja/Jatkuva-tallennus/m-p/461853#M2875
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Olet mitä ilmeisimmin laittanut tallennukseen vain lähetyksen, joka ohjelmatietojenkin mukaan loppui 15:30 eli ennen miesten 4x400m viestiä. Tuon lähetyksen perään tuli toinen, jossa ohjelmatietojen mukaan oli vain tuo viesti. Aiemman ohjelman tallenteen loppuun lisätty aika ei valitettavasti riittänyt, jolloin viesti loppui siiinä kesken.

Itse olen tehnyt jatkuvan tallennussäännön *yleisurheilu*, jolla tallentuvat kaikki ohjelmat (kyseiseltä kanavalta) jotka sisältävät sanan "yleisurheilu".

Eli "jokerimerkki" * ainakin ohjelman nimen loppuun, itse laitan myös alkuun, esim. *simpsonit*.

Tätä kannattaa hyödyntää myös esim. sarjojen tallennuksessa. Joutuu tosin poistamaan ylimääräisiä uusintoja aika rutkasti, mutta parempi kai sekin kuin että jää jakso/lähetys välistä.

Ai niin, tuon jatkuvan tallennuksen voit tehdä elisaviihde.fi sivustolla tai mobiilisovelluksella, et digiboksilla.

Tuolta vähän ohjeentynkää...: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Sovellukset-ja/Jatkuva-tallennus/m-p/461853#M2875

Osallistu keskusteluun