Kysymys

Tallenteet ei toimi digiboksilla katsottaessa

  • 6 syyskuu 2011
  • 8 kommenttia
  • 3376 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 7 kommenttia
Mikähän mahtaa olla vikana kun käynnistää digiboksin ja menee tallenteiden kautta avaamaan mitä tahansa tallennetta niin ruutu pysyy mustana eikä nauhoite lähde käyntiin. Sitten buuttaan digiboksin painamalla kaken ON näppäintä pohjassa jonka jälkeen ohjelmat toimivat.

Näin pitää tehdä joka kerta kun seuraavana päivänä käynnistää digiboksin.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Mikähän mahtaa olla vikana kun käynnistää digiboksin ja menee tallenteiden kautta avaamaan mitä tahansa tallennetta niin ruutu pysyy mustana eikä nauhoite lähde käyntiin. Sitten buuttaan digiboksin painamalla kaken ON näppäintä pohjassa jonka jälkeen ohjelmat toimivat.

Näin pitää tehdä joka kerta kun seuraavana päivänä käynnistää digiboksin.


Käytät luultavasti Elisan uutta valkoista digiboxia joka pistettiin jakoon keskeneräisenä asiakkaille testattavaksi. Boxista on tarkoitus tehdä hyvä ja toimiva, mutta valitettavasti näillä rajallisilla resursseilla se on mahdollista aikaisintaa vuonna 2012 ja saattaa mennä jopa 2013 puolellekin. Koita kestää, päivitys tulee mahdollisimman pian.


Mikähän mahtaa olla vikana kun käynnistää digiboksin ja menee tallenteiden kautta avaamaan mitä tahansa tallennetta niin ruutu pysyy mustana eikä nauhoite lähde käyntiin. Sitten buuttaan digiboksin painamalla kaken ON näppäintä pohjassa jonka jälkeen ohjelmat toimivat.

Näin pitää tehdä joka kerta kun seuraavana päivänä käynnistää digiboksin.


Käytät luultavasti Elisan uutta valkoista digiboxia joka pistettiin jakoon keskeneräisenä asiakkaille testattavaksi. Boxista on tarkoitus tehdä hyvä ja toimiva, mutta valitettavasti näillä rajallisilla resursseilla se on mahdollista aikaisintaa vuonna 2012 ja saattaa mennä jopa 2013 puolellekin. Koita kestää, päivitys tulee mahdollisimman pian.

Päivitys tulee ja päivitys menee. Rajallisilla resursseilla ei kannattaisi joka viikko tehdä toimimatonta päivitystä, vaan keskittää ne siihen yhteen isoon jytkyyn joskus 2013, jolloin digiboxin mallikin on jo vaihtunut. Tosin tänä toimimattomuuden aikana ei sitten perittäisi myöskään maksuja niistä palveluista, jotka eivät ole käytössä.  ;D

EDIT: Sen melkein toimivan v60n saa takaisin ottamalla virtajohdon irti joksikin aikaa. Kun johdon laittaa kiinni, niin samaan aikaan painetaan digiboxin päällä olevaa virtanappulaa joitakin sekunteja. Jotenkin näin se meni, eihän tässä taaskaan ole muuta mahdollisuutta.

EDIT 8.9.: Tänään kotiin tultua laitoin Digiboxin päälle virtanappulasta (kaukosäätimestä ei onistunut). Ensimmäistä kertaa päivityksen jälkeen ei käynnistys kestänyt 5 min eikä oranssi valo vilkkunut. EPG näkyi heti ja Viihde toimi, tosin se teki koko joukon erilaisia päivityksiä ja taalenteet näkyivät ongelmitta.
Hei, onko tähän ongelmaa saatu ratkaisua keksittyä millä poistaa kyseisen ongelman? Itse sain eilen boxin laitettua kiinni ja ajattelin kokeilla tallenteiden katsomista boxin kautta mutta se ei lähde pyörittään sitä vaan aikajana pysyy siinä nollassa ja musta ruutu on ja pysyy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kide_ kirjoitti:
Hei, onko tähän ongelmaa saatu ratkaisua keksittyä millä poistaa kyseisen ongelman? Itse sain eilen boxin laitettua kiinni ja ajattelin kokeilla tallenteiden katsomista boxin kautta mutta se ei lähde pyörittään sitä vaan aikajana pysyy siinä nollassa ja musta ruutu on ja pysyy.
Onko kyseessä uusi liittymä? Jos on , niin oletko saanut jo Elisalta vahvistusviestin , että liittymäsi on kokonaisuudessaan käytettävissä? Netti alkaa useimmiten uusissa liittymissä toimia aikaisemmin kuin digiboksi.

Jos kyseessä on vanha liittymä , niin kokeile tehdä digiboksille virtabuutti. Siis sähköt poikki hetkeksi ja kokeile uudestaan.
Tilausvahvistus tullut ja kytkentä päivä mennyt ja asiakaspalvelun mukaan pitäs olla kytketty toimimaan, tosiaan uusi liittymä.
Laskutuskausi alkaa vasta kuun vaihtees juoksemaan, sillä nyt ei pitäs olla merkitystä? Boxin olen buutannut mutta ei auttanut, modeemia en ole buutannut vielä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kide_ kirjoitti:
Tilausvahvistus tullut ja kytkentä päivä mennyt ja asiakaspalvelun mukaan pitäs olla kytketty toimimaan, tosiaan uusi liittymä.
Laskutuskausi alkaa vasta kuun vaihtees juoksemaan, sillä nyt ei pitäs olla merkitystä? Boxin olen buutannut mutta ei auttanut, modeemia en ole buutannut vielä.
Siis boksia ei ole kytketty Elisaan. Pyydä laittamaan boksin MAC-osoite toimimaan.
Buuttasin modeemin ja sen jälkeen rupesi tallenteet näkymään moitteettomasti. Hiukan hitaanpuolisesti muuten boxi toiminut kytkemisen jälkeen kun laitoin illalla boxin käyttöön.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kide_ kirjoitti:
Buuttasin modeemin ja sen jälkeen rupesi tallenteet näkymään moitteettomasti. Hiukan hitaanpuolisesti muuten boxi toiminut kytkemisen jälkeen kun laitoin illalla boxin käyttöön.
Juu se on Pacen ominaisuus  :smileygrin:

Osallistu keskusteluun