Kysymys

Tallenteet eivät näy!!!!!!!!!!!!!!!

  • 7 helmikuu 2013
  • 1 kommentti
  • 1552 katselukerrat

Olen ollut useasti yhteydessä Elisa viihteen tekniseen apuun ja saanutkin apua jonkin verran. Olen myös todennut että tallennukset eivät näy, näkyy vain mustaa vaikka tallennukset näyttäisivät valikon mukaan olevan ok. Kukaan ei ole tästä kuitenkaan ole osannut tai halunnut sanoa mitään. Katsoin äsken netistä asiaa jossa todettiin boksin olleen alun perin tässä kohden virheellinen ja oli toivottu uusien päivitysten korjaavan asian - viestit olivat yli vuoden vanhoja. Ei näytä korjausta tulleen kuitenkaan. On naurettavaa että joutuu buuttaamaan boksin joka toinen kerta kun haluaa katsoa jotakin.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Onko kaikki tallenteet mustia vai pelkästeen yksi? Kannattaa myös käydä elisaviihde.fi -sivustolla tarkistamassa, että näkyykö tallenteet tietokoneella normaalisti. Saadaan rajattua, että onko vika tallenteessa vai digiboksissa. Pacessa, siinä valkoisessa digiboksissa, joskus ilmenee tuon tapaista, että tallenteissa näkyy vain mustaa, mutta sen pitäisi mennä ohi bootilla tai tehdasasetusten palautuksella.

Toimiiko digiboksilla muut Internet-yhteyttä vaativat ominaisuudet kuten vuokravideoiden tallenteet tai, jos käytössäsi on ADSL-yhteys, niin toimiiko IPTV-kanavat normaalisti?

Osallistu keskusteluun