Kysymys

Tallenteet "piiloutuvat"

  • 19 toukokuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 840 katselukerrat

Terve,

Eli tämä sama ongelma tuli jo toisen kerran. Selailen digiboksilla tallenteita ja yhtäkkiä yhtäkään tallennetta ei enää näy. Olen yhdessä tallennuskansioistani, ja ylhäällä näkyy että tallennuksia on 60gb edestä, mutta listassa ei näy yhtään.

Kokelin mennä pois menusta ja takaisin, ei apua. Painaa kaikkia mahdollisia nappeja, ei auta. Irroittaa ethernetin ja laittaa takaisin, ei auta. Irroittaa virrat digiboksista tunniksia, ei auttanut. Tietokoneelle kuitenkin kun tulee niin näkee, että tallenteet ovat kyllä tallessa ja niitä voi tietokoneella katsoa, mutta digiboksilla en vain pääse mihinkään tyhjästä tallenteet valikosta.

Edellisellä kerralla ongelma oli seuraavan yön/työpäivän aikana poistunut, mutta erittäin ärsyttävä ongelma kyllä.

Kenelläkään tapahtunut vastaavaa? Ja löytänyt kenties jotain nopeampaa ratkaisua kuin odottaa 20h ?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Vanha bugi, jossa digiboksi päätyy virheellisesti tyhjälle sivulle, jos tallenteita poistaa sopivasti listan lopusta. Tähän saadaan lopullinen korjaus vihdoin kohta puoliin, mutta sitä odotellessa ongelmatilanteesta pääsee pois pitämällä kaukosäätimen kelausnäppäintä pohjassa hetken esim. alkuun.
Käyttäjätaso 5
Täytyy silti kyllä ihmetellä näitä teidän korjausaikatauluja. Siis onko teillä todellakin yksi kaveri vääntämässä softaa tai kääntämässä korjauspyyntöjä johonkin ranskaan ja siten yhden bugin korjaamiseen kuluu 8 kuukautta aikaa. Samaan aikaan markkinointinne paukuttaa sadoilla tuhansilla euroilla mainoksia eri medioissa eikä edes pienimpiä bugeja saada korjattua saati sitten kehitysehdotuksia oteta kuuleviin korviinkaan. Näillä aikatauluilla viihteestä voisi saada toimivan joskus 2012. Luulisi ihan oikeasti, että nykyään saa palkattua lisää koodaajia siinä missä markkinontipellejäkin.

Osallistu keskusteluun