Kysymys

tekstitys

  • 31 elokuu 2012
  • 4 kommenttia
  • 1356 katselukerrat

Missähän lienee vika kun ohjelman tekstitys toimii digiboksin kautta katsottaessa, mutta ei läppärillä eikä android kapulalla?

Läppärillä VLC-mediasoitin 2.0.2 Twoflower ja andoidissa (v. 4.0.3) kokeiltu Open With Player softaa

4 kommenttia

Tarkennuksena edelliseen, että kyseessä siis tallenteen katseleminen, ja ilmiö on sama riippumatta kanavasta ja tallenteesta. Kokeiltu yle1:llä, avalla ja mtv3:lla.
Monologiksi näyttää menevän, mutta sen verran päivitän tilannetta, että Elisa viihde gadgetilla tekstitys näyttäisi pelaavan. Illalla kokeilen vielä elisan omaa android applikaatiota, jos sillä vaikka tekstit saatais.
Selaimen kautta katsottaessa on ainakin Ylen tallenteiden tekstityksessä VLC-plugininissa ongelmia. Siinä eivät nuo pikanäppäin toiminnot toimi kunnolla ainakaan tekstitysraidan vaihdossaa ja oletuksena on ilmeisesti "ei tekstitystä". Mutta suoraan vlc:llä katsottaessa ne toimivat. Tallenteen saa Vlc::llä  katsottavaksi gadgetin lisäksi ViihdeMediaManagerilla ja eViihteellä
Kokeilinkin viihde gadgetia windowsissa, ja sillä tosiaan tekstitys toimikin.

Samoin sain androidissa Elisa Viihteen oman sovelluksen ladattua, ja siinäkin tekstit tulee OK, harmi vaan, että kuva pätkii pahasti.

Kiitokset kaikille neuvoista ja positiivisista ajatusten säteistä joita on tullut roppakaupalla!

Osallistu keskusteluun