Vastattu

Television kautta (ilman digiboxia) ei enää näy hd kanavat. Kyseessä valkoinen elisan viihde boxi.

 • 5 tammikuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 1081 katselukerrat

Digiboksin kautta ei myöskään näy Viasat kanavat. Eikä television kautta jos digiboksi kiinni telkkarissa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kata_J-S 13 tammikuu 2015, 17:30

Ammattimies kirjoitti:
@Kata_J-S Saatko jotain ilmoitusta tällä kanavalla? Kokeilitko vaihtaa antennijohtoa? Laitettiin täältä vielä katseluoikeudet tulemaan uudemman kerran! :)
Ongelma on selvitetty, kiitos osanotosta 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • , tervetuloa Palstalle!

  Onko sinulla erikseen kanavakortti Viihde-paketin lisäksi tässä osoitteessa? En löytänyt tiedoistasi Viasat-kanavapakettia Viihteeseen. Voisitko laittaa minulle yksityisviestillä vaikka asiakasnumerosi tai tarkan katuosoitteen niin katsotaan tarkemmin.
 • Viasat (ja MTV Total) on ollut jo kauan TTV:n kautta. Kortti on telkkarissa kyllä. Tiedän, että maksukanavia ei voi tallentaa tämän digiboxin kautta mutta ihmettelen miksi en edes näe näitä kanavia. Ja mikä vaikuttaa siihen, että tv ei näytä hd-kanavia jos boxi kiinni, muutoin kyllä.
  Kata_J-S kirjoitti:
  Viasat (ja MTV Total) on ollut jo kauan TTV:n kautta. Kortti on telkkarissa kyllä. Tiedän, että maksukanavia ei voi tallentaa tämän digiboxin kautta mutta ihmettelen miksi en edes näe näitä kanavia. Ja mikä vaikuttaa siihen, että tv ei näytä hd-kanavia jos boxi kiinni, muutoin kyllä.

  Viihteen digiboksilla näkyy vain siihen erikseen ostetut maksukanavat. Vastaavasti kaapelikortilla näkyvät vain kortille ostetut maksukanavat.

  Onhan sinulla antennijohto kiinni TV:ssä silloinkin, kun boksi on siihen kytkettynä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Saatko jotain ilmoitusta tällä kanavalla? Kokeilitko vaihtaa antennijohtoa? Laitettiin täältä vielä katseluoikeudet tulemaan uudemman kerran! 🙂
 • Ammattimies kirjoitti:
  @Kata_J-S Saatko jotain ilmoitusta tällä kanavalla? Kokeilitko vaihtaa antennijohtoa? Laitettiin täältä vielä katseluoikeudet tulemaan uudemman kerran! :)
  Ongelma on selvitetty, kiitos osanotosta 🙂
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  No kerro toki se ratkaisu, jotta joku muukin mahdollisesti samaan törmännyt löytäisi avun.

  Osallistu keskusteluun