Kysymys

Tiedotteenne eivät pidä paikkaansa

 • 24 heinäkuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 1011 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Tänään tuli  sähköinen viikottainen asiakastiedote, joka sisälsi muun muassa Vinkin: Kelaa mainoskatkot nopeammin numeronäppäimillä. Ei pidä paikkaansa! Olen aiemminkin kokeilut kyseisestä neuvoa, eikä se pidä paikkaansa. Jos painan numeronäppäintä 4, niin tallennetun ohjelman toisto päättyy ja boxi siirtyy television kanavalle 4, jos painan numeronäppäintä 1, siirtyy boxi television  kanavalle 1, jne. 

Miksi ette voi kertoa tiedotteissanne, mihin laitteisiin kyseiset neuvot kohdistuvat, jolloin voisi ne  turhat ohjeet ohittaa. Koko palstan lukeminen nykyisin tuntuu aivan turhalta kun ei tiedä mitä laitetta milloinkin annetut ohjeet koskevat. Itselläni on ollut sama diqi-boxi   jostakin 2010 vuodel alusta, mutta kun pelittää ja jumittaa kuten asiaan kuuluu, niin turha vielä vaihtaakkaan.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Mikäs digiboksi sulla on käytössä? Olihan kyse Elisa Viihde -palvelusta? Tallenteissa ja vuokraelokuvissa "hyppiminen" pitäisi tosiaan olla mahdollista painamalla hypättävän minuuttimäärän vastaavaa numeroa 🙂
 • Aloitusviestin lopun mukaan se boksi on Netgem N7600.

  sama diqi-boxi   jostakin 2010 vuodel alusta 😉
  Minulla on ollut Netgem N7600 kesäkuusta 2009 alkaen ja pelittää edelleen. Oli ensimmäinen tarjolla ollut digiboximalli kun Elisa Viihde lanseerattiin. Modeemit ovat sen sijaan vaihtuneet ihan simona. Nyt on käytössä viides yksilö. (=2 x adsl + 3 x kaapeli)
  Käyttäjätaso 1
  Ihmetytti tuo kysymys, "Olihan kyse Elisa Viihde palvelusta?" Olen kirjautunut Elisan Palstalle osioon Elisa Viihde: Digiboksit ja sisältöpalvelu ja kyselen Elisa Viihteen lähettämän tiedotteen paikkansa pitävyydestä. Pitääkö täällä antaa vielä jokin tunniste, asiakasnumero, henkilötunnus vai millä todistan että olen Elisa Viihteen asiakas!
  Kunniamerkki +3
 • ? Ei toki tarvitse sen kummemin todistella mitään. 🙂 Ammattimies vain varmasti varmisteli, että ymmärtää kysymyksesi oikein. 🙂
 • Osallistu keskusteluun