Kysymys

Toimivuus ja kehitysideoita laitteelle NETBOX 7700...?

 • 12 lokakuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 608 katselukerrat

 • Uusi OmaYhteisön jäsen
 • 0 kommenttia
Elisa Viihde tarjosi uutta boxia ja tartuimme tarjoukseen. Aiempi boxi kun pätki ja jumitti jonkin verran. Uusi NETBOX 7700 on kuitenkin pettymys.

1) Kanavien selaaminen guidesta on hankalaa, koska näkymä on suuri eikä kokonaisuutta samanaikaisista ohjelmista eri kanavilla nyt enää näe.

2) Kunkin ohjelman kohdalla ollut infolaatikko kertoi olennaisen ja samaisesta laatikosta pystyi heti tarvittaessa muuttamaan tekstitystä, kuvakokoa ja puheen kieltä. Nyt kaikki on ronklattava menun selattavien välilehtien kautta todella hankalasti.

3) Menu on hankala selattava, kun jokainen välilehti on käytävä läpi sen sijaan, että voisi luettelosta suoraan valita tarvittavan aiheen. Ohjelmien tekstitykset, kuvakoko ja puheen kieli ei kuulu tuonne asti etsittäväksi.

4) Selaaminen guidessa mykistää katsellun kanavan. Olisi kivempi esim. kuulla samalla ohjelmaa, kun ronklaa tallennuksia.

5) Vaikka aiemman boxiversion aikana tallennettujen ohjelmien katselu ei onnistunut lainkaan kelattuna (x3) että olisi nähnyt samalla myös tekstitykset, ei tämäkään versio anna sille mahdollisuutta. Kelauslaatikko tulee edelleen tekstityksien päälle.

6) Kunkin kanavan ja ohjelman infolaatikko on katselukuvan näytössä liian pieni.

7) NETBOX 7700 versiosta ei ollut näitä tietoja saatavilla, kun tilausratkaisua tehtiin. Onko mahdollista vaihtaa boxi edellä mainituin toimivuuksin sisältävään boxiversioon?

Voiko vanhan boxin vielä saada toimivaksi, jos NETBOX 7700 ei tunnu toimivuudeltaan yhtä hyvältä? Kuinka näiden toimivuuspulmien kanssa tulisi edetä?

:smileyhuh:

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Palvelua kehitetään koko ajan mm. palautteen avulla, joten kiitos palautteestasi, välitin sen eteenpäin! :)

  Tietenkin, jos koet, että haluat vaihtaa vanhan digiboksin takaisin käyttöön, voimme sen tehdä. Riittää, kunhan laitat jollekin meistä Palstatiimiläisistä yksityisviestillä vanhan digiboksisi MAC-osoitteen ja asiakasnumerosi, niin teemme muutoksen 🙂
 • Käyttäjätaso 3
  Mimona kirjoitti:
  5) Vaikka aiemman boxiversion aikana tallennettujen ohjelmien katselu ei onnistunut lainkaan kelattuna (x3) että olisi nähnyt samalla myös tekstitykset, ei tämäkään versio anna sille mahdollisuutta. Kelauslaatikko tulee edelleen tekstityksien päälle.

  Minua häiritsee myös tuo infolaatikon asettuminen useinmiten kaksirivisen tekstin ylemmän rivin alun päälle, mutta tuohon on olemassa ratkaisu:

  paina OK-nappulaa niin saat sen laatikon katoamaan.

  Laatikko katoaa joskus myös itsestään kun sopivasti painelee kelaus- ja play-nappuloita eli koodissa on selkeä bugi, koska tuon laatikon käyttäytyminen on herkkää ajoitukselle.

  Tuo kelaus-OK-play-OK temppuilu vaatii notkeaa peukaloa, joten olisi kiva, jos tuon infolaatikon saisi itse siirrettyä muualle ja vähimmillään riittäisi että, se olisi pysyvästi edes hiukan ylempänä. Tekstitys on eri kanavilla ja/tai ohjelmissa eri kohdissa, joten se ei häiritse aina, mutta pahimmillaan olen joutunut kelailemaan montakin kertaa taaksepäin pysyäkseni juonessa mukana.

  Osallistu keskusteluun