Kysymys

Tulevan talven urheilut

  • 18 marraskuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2188 katselukerrat

Hei!

Voisitteko auttaa apua tarvitsevaa. Eli penkkiurheilun saloja...

Millä kanavalla näkyy tulevan talven hiihdon maailman cup? Entä onko maksukanavaa olympialaisille? Entä jääkiekon olympialaiset ja MM?

Onko näin että olympialaiset näkyy ihan normikanavalla? Ja jos haluaa Mertarannan äänen kuuluviin MM/olympialaiset niin pitää ostaa kanavapaketti? Vai selostaako Mertaranta myös normikanavilla olympialaiset?

Monta kysymystä ja vieläpä sekavasti, mutta toivottavasti joku Elisalta osaa vastata. Olisi tärkeää tietää jotta voi ostaa jo alkutalvesta sopivan kanavapaketin :)

Jari

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Talvilajien maailmancupit (hiihto mukaanlukien) näkyvät MTV:n urheilukanavilta eli MTV Totalista sekä MTV Total Sport -paketista. Samasta paketista löytyy myös Leijona-kiekko eli MM-kisatkin. MTV:n paketeissa jääkiekkoa selostaa Antero Mertaranta. Elisa Viihteessä löytyy myös Katsomo Jääkiekko, joka on Leijona-kiekon erikoispaketti lisäominaisuuksineen. :)

Olympialaiset näkyvät YLEn kanavilla. Selostajista jääkiekon osalta ei tällä hetkellä ole vielä tietoa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Käsittääkseni myös Eurosport näyttää talvilajien maailmancupit. Viihteessähän Eurosport näkyy ilmaiseksi. Olympialaiset näkyvät myös Eurosportilta.
Kiitos avusta! Eikun tilaamaan 🙂

Osallistu keskusteluun