Kysymys

Tunnetut ongelmat ja ratkaisut helposti saataviksi

  • 23 maaliskuu 2010
  • 3 kommenttia
  • 416 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Saisiko tuonne Usein kysyttyihin kysymyksiin vaikka postauksen.

Esimerkiksi

-tallenteiden jumiongelma tyhjälle sivuille --> pana skippausnappia
-jatkuvien tallenteiden käyttö: mm. jokerimerkkien oikeaoppiset käyttövaihtoehdot jne
-jne.

Eli virhetilanteiden käyttöohjeet, jos ne tunnetaan. Myös lista jo tunnetuista ongelmista olisi hyvä ettei tarvitse turhaan valittaa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
"Tyhjä sivu" digiboksin tallennelistassa tulee korjaantumaan lähitulevaisuudessa, joten en itse näe syytä siitä raapustaa FAQ:ta sillä kyseessä on väliaikainen vikatilanne, ei pysyvä ominaisuus.

Jokerimerkin käyttämistä on avattu jo elisaviihde.fi:n ohjeessa, josta sen pitäisi kyllä löytyä:
http://elisaviihde.fi/etvrecorder/info.sl
Käyttäjätaso 1
Ymmärrän toki että on tekeillä, mutta toivon että ymmärrät myös asiakasta.

Itse olen 3kk (vasta) katsonut tilannetta. Ilmeisesti ongelma on paljon vanhempi. Tässäkin ajassa aika moni on ehtinyt kiroilla asiaa eikä foorumin sadoista viesteistä liian helposti löydy ratkaisuja ellei jaksa lukea viestiketjuja läpi. Tämä vie aivan kohtuuttomasti aikaa. Ei yhtään varmasti paranna asiakastyytyväisyyttä se että jostain viestiketjusta sitten löytyy pitkän ajan takaa viesti jossa sanotaan asian olevan korjauslistalla.

Jos siis oletetaan että tarkoituksena on asiakastyytyväisyys, voisi tämän ja muut kotikonstein korjattavissa olevat asiat kerätä helposti saatavaksi listaksi. Jos tälläinen asia ei kuulu UKK asioihin niin en ymmärrä mikä kuuluu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Juu, ymmärrän toki mitä haet takaa eikä tarkoitus ollut tyrmätä ehdotuksiasi vaikka niihin melko suoraviivaisesti kommentoinkin. :)

UKK-asioitahan nuo molemmat ovat nimenomaan, mutta sisällöstä virallisilla tukisivuillamme on aika tarkat linjaukset, katsotaan. Ja vaikka tuo jokerimerkki tuolla elisaviihde.fi:n ohjeessa jo onkin, niin eipä tuollasia asioita voi ikinä liikaa ohjeissa tuoda ilmi, siinä olet täysin oikeassa.