Kysymys

Tuoreet uutuudet Videovuokraamossa

  • 2 kesäkuu 2010
  • 0 kommenttia
  • 583 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
2012
2012 on eeppinen seikkailu, joka kertoo maailmanloppua enteilevästä kauhuskenaariosta ja ihmisen sankarillisesta lopunajan kamppailusta maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, tsunamien ja muiden mullistavien luonnonkatastrofien kourissa.
Ohjaus: Roland Emmerich
Pääosissa: John Cusack, Amanda Peet, Woody Harrelson, Thandie Newton, Danny Glover, Chiwetel Ejiofor, Morgan Lily, Oliver Platt

Lainkuuliainen kansalainen
Oikeusjärjestelmään pettynyt mies lähtee kostoretkelle sovittaakseen vaimonsa ja tyttärensä murhan. Hänen kohteenaan on murhaajan kanssa sopimuksen tehnyt syyttäjä.
Ohjaus: F. Gary Gray
Pääosissa: Gerard Butler, Jamie Foxx

Planeettamme Maa
Ennenkokematon tutkimusmatka kauniille kotiplaneetallemme. BBC:n tuottama Planeettamme Maa - elokuva kuuluu maailman suurimpiin luontoelokuvatuotantoihin ja on todellinen elämys kaikenikäisille.
Ohjaus: Alastair Fothergill, Mark Linfield

Old Dogs
Kollegat ja kaverukset Charlie ja Dan saavat yllättäen niskoilleen 7-vuotiaat kaksoset samaan aikaan, kun heillä on käynnissä uransa tärkeimmät sopimusneuvottelut. Kaverusten yritykset huolehtia kaksosista johtavat kommelluksesta toiseen.
Ohjaus: Walt Becker
Pääosissa: Robin Williams, John Travolta, Kelly Preston, Bernie Mac, Matt Dillon, Seth Green, Lori Loughlin, Rita Wilson

Selaa sisältöä ja merkkaa suosikkisi osoitteessa http://elisaviihde.fi/etvrecorder/vod.sl

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun