Kysymys

TV antennitaloudesta kaapelitalouteen

  • 18 tammikuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 940 katselukerrat

Siinähän tuo ongelman ydin tulikin jo. Kanavat ei näy. TV:ssä itsessään digivastaanotin, joten en omista erillistä digiboksia. Pääsisikö tilanteesta helpolla ostamalla jonkin sortin piuhoja, vai tarvitseeko investoida kaapelitalouteen soveltuvaan digiboksiin tms? Kiitos vastauksistanne. 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos TV:ssä on kaapelikanavaviritin, niin täytyy hakea kanavat uudelleen kaapelipuolelta. Jos ei ole, niin digiboksikauppaan.
Käyttäjätaso 7
hannahi kirjoitti:
Siinähän tuo ongelman ydin tulikin jo. Kanavat ei näy. TV:ssä itsessään digivastaanotin, joten en omista erillistä digiboksia. Pääsisikö tilanteesta helpolla ostamalla jonkin sortin piuhoja, vai tarvitseeko investoida kaapelitalouteen soveltuvaan digiboksiin tms? Kiitos vastauksistanne. :)

Nykyajan telkkareissa on useimmiten sekä antenniverkon että kaapeliverkon virittimet. Tutkailepa laitteen käyttöohjetta , josko siellä sanotaan , että laitteessa on DVB-C-viritin.

Jos on , niin sitten vain teet kanavahaun kaapeliverkosta tai , jos TV ei sitä salli suoraan , niin sitten tehdasasetusten palautuksen kautta pääsee valitsemaan joko antenni- tai kaapeliverkon.

Edit. No olinpas hidas. Arska ehti ensin. :smileygrin:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sokrates kirjoitti:
Edit. No olinpas hidas. Arska ehti ensin. :smileygrin:

Äärettömästä nopeudesta se vaimokin aina valittaa 😃  :D
Minäpä tutkailen! Kiitos todella nopeista vastauksista! 🙂