Kysymys

Tv-kanavat ei näy sähkökatkon jälkeen

 • 26 tammikuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1800 katselukerrat

Lieneekö kovinkin yleistä että sähkökatkon jälkeen ei antennitaloudessa tv- kanavat näy moneen tuntiin, ei ilmaiskanavat eikä maksusellaiset?
Nauhoitettuja ohjelmia pystyy kyllä katsomaan heti kun sähköt palaavat, mutta live-tv:tä ei. Verkkoyhdeydessä ei ainakaan siis liene vikaa. Hiukan harmittaa kun tämän palvelun kautta on maksukanavien katsominen suorana ainoa mahdollisuus nähdä k.o. kanavien tarjontaa, ja sähkökatkon jälkeen ruutu on aina pimeänä koko illan. Laitteiden boottailut on kokeiltu ilman vaikutusta, jossain vaiheessa kuva sitten palaa itsestään.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Kiitos viestistäsi!

Toistuuko sama ongelma normaalissa televisiossa, siis siten, että käytät boksin sijasta vaikka television omaa digiboksia? Näin vikaa voisi hiukan rajata. Jos television sisäisellä boksilla kuva ei häviä sähkökatkon jälkeen, vika voisi olla Viihde-digiboksissa. Niillä taas on takuu niin pitkään kuin sopimuskin on voimassa eli Viihde-laitteet vaihdetaan rikkinäisten tilalle veloituksetta. Kerro mitä tuumit.

Jos vikaa ei ilmene normaalissa televisioboksissa, niin pyydä aspaa laitevaihtoon. Moderaattoreillekin voi kirjoittaa!

Mukavaa keskiviikkoa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Alkavatko maksukanavat itsessään, vai teetkö jotain (esim. digiboksin virtaboot, modeemin reset), että saat ne taas näkymään? 🙂
 • Juu, maksukanavat tuntuvat alkavan näkyä itsestään jonkin ajan kuluttua, samoihin aikoihin kuin peruskanavatkin.

  Täytyy ensi katkon jälkeen koittaa tv:n omaa digiboksia, peruskanavien ongelmaanhan kai sitä kautta saisi jotain rajausta, mutta kun yhtäaikaa pimenee nuo maksukanavat niin niitä ei kai oikein tv:n omalla boksilla testailla.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Kuulostaa kyllä jännältä, että samaan aikaan nekin hukkaa. Maksukanavat nimittäin tulevat netin kautta sinulle. Tein täältä muutaman korjaavan toimenpiteen, josko auttaisi. Testailepa toimivuutta :)

  Kuinka usein tuota on muuten tapahtunut?

  Osallistu keskusteluun