Tv kanavien katselu elisaviihteen digiboksin kautta

  • 5 elokuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 410 katselukerrat

En pysty katselemaan tv kanavia boksin kautta. Tulee vain teksti että kanavaa ei pystytä näyttämään. Kuitenkin boksi löytää 19 kanavaa. Olen palauttanut tehdasasetukse, resetoinut ja hakenut kaanavat uudelleen. Sammuttanut boksin, netin ja tveen...

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tuleeko tämä ilmoitus kaikilla kanavilla, myös peruskanavilla? Sinulla on antennikaapeli kytketty digiboksin ja pistorasian väliin?
Joo kaikilla kanavilla, myös peruskanavilla, 1, 2, 3, 4 ja 5 (fem). Meillä kun täällä Lapissa ei näykkään muut. On johdot seinässä ja poksissa kiinni. Ennen vaan asenti ja alkoi käyttämään, mutta tän uuden ohjelman aikana en ole saanut toimimaan. 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Onko sinulla televisiossa digivirittimiä? Näkyykö kanavat television virittimillä normaalisti vai ilmeneekö sama ongelma myös television omalla virittimellä?

Mikäli telkkarin omalla virittimellä näkyy normaalisti, on ongelma digiboksissa. Jos televisiokaan ei näytä kanavia, on ongelma joko pistorasiassa tai antennissa/antennisignaalissa.

Kannattaa lisäillä asiakasnumero omiin henkilökohtaisiin tietoihin täällä Palstalla, ellette ole sitä jo tehnyt. Näin Palstatiimi pystyy tarvittaessa suorittamaan laitevaihdon tuolle digiboksille huomattavasti helpommin ja nopeammin.
Mites IPTV-kanavilta, näkyykö niistä jotain eli kanavanumerot 500 >> ?
Asia selvisi. Vika on telvisiossa/anteenissa. Toisessa tv:ssä toimi moitteita, mutta uudessa ei. On noi uudet tv:t niin kranttuja.
Kiitos vinkeistä ja vastauksista.

Osallistu keskusteluun