Kysymys

Uuden digiboxin asennus ei onnistu

  • 12 joulukuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1676 katselukerrat

  • Osallistuja
  • 15 kommenttia
Se ei nyt vaan etene millää kanavahausta eteenpäin - ei sitten millään. Olen muutaman kerran katkaissut virrat ja aloittanut uudelleen asennuksen, mutta aina jämähtää siihen, että ruudussa näkyy 100%, mutta käskee odottamaan. Olen odottanut, nytkin 20min eikä vaan etene... Ideoita?

5 kommenttia

Pari keinoa, jotka ovat auttaneet:

- Verkkojohdon irrottaminen jumiutumisvaiheessa.

-Tehdasasetusten palautus ilman kanavahakua ja kanavahaku sen jälkeen erikseen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Vielä enemmän auttaisi toimivat digiboksit. Niitä ei tosin Elisalla taida olla?
juu, ei pelitä ei! 😕 tämä on kyllä yhtä tuskaa näitten Elisan vehkeitten kanssa, täytyy todeta. Ihmisille toimitetan /myydään laitteita, joita ei tavallinen käyttäjä mitenkään kykene selvittämään ongelmatilanteissa, koska KOSKAAN ei normaalit buuttaukset tms yksinkertaiset toimenpiteet eivät ratkaise ongelmaa. niin kuin ei nytkään.  NIIN kyllästyttää! edellinen digiboksi oli samoin erittäin tuskainen saada toimimaan ja tämä uusi näyttää nyt aivan samalta taistelulta! taas täytyy kymmenien kilometrien päästä pyytää sukulaismiestä käymään ja katsomaan koska hän alan ammattilaisena  jotenkin aina pääsee jyvälle näistä laitteista ja ikinä ei ratkaisu ole ollut yksinkertainen.... kun näkis sen päivän että sais laitteen ja asentaminen sujuisi niin kuin ohjekirjassa sanotaan! tai edes ohjekirjan ohjeet olisivat toimivia ja käsittelisivät oikeita vikatilanteita.
Tängjuu mreko toimivasta ohjeesta! Merkittäköön aikakirjoihin että sain kerrankin itse ongittua toimintaohjeet vikatilanteen ratkaisuun! :D 
Olipa hyvä poppakonsti tähän ongelmaan!
Näkyypi vaihteeksi pitkästä aikaa kaikki mitkä pitääkin. Viimeksi kun sain jimin ja vitosen näkymään ekan kerran netgemillä ni HDt. katosivat, nyt sitten äsken sain kaikki toimimaan ensimmäistä kertaa tällä boxilla, huippufiilis! Monta vuotta pacella tapelleena ei voi käsittää ettei näistä saa kunnollisia... mitä kaikkea nykytekniikalla pystyykään tekemään, mutta täällä kontataan tuulettelemassa virtapiuhoja!!
Hyvä neuvo!
Antero ja mreko kiitti.

Osallistu keskusteluun