Vastattu

Uusi digiboxi 2

 • 25 January 2015
 • 18 kommenttia
 • 2697 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Olisiko aika pohtia uuteen digiboxiin siirtymistä. Pace ja uusi netgem ei paljon kehuja ansaitse.

Tässä varteenotettava laite MAG250:

http://www.infomir.eu/eng/products/iptv-stb/mag-250/
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 27 January 2015, 10:04

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

18 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Palvelua kehitetään koko ajan Netgem N7700 ja Pacen digiboksien osalta 🙂

Viepäs tuo ehdotuksesi Ideapajan puolelle, jos siitä muutkin tykkäisivät 🙂
Tervehdys!

Kuinkahan monta kertaa vastauksena on annettu, että palvelua kehitettään. Minusta olisi jo aika myöntää, että

Pace on täysi susi. Erehdyin syksyllä Elisa viihteen käyttäjäksi. Elämä on tämän jälkeen ollut yhtämittaista tehdasasetusten

palautusta. Kuvassa on jatkuvia häiriöitä, jotka asetusten palautus hetkeksi poistaa, yleensä yhden vuorokauden

ajaksi. Joskus jopa viikoksi. Onneksi en luopunut vanhasta boxistani, jonka käynnistän aina välillä hermojani lepuutaakseni.

 En hyväksy vastausta, jonka mukaan esim. taloverkossa on jotain vikaa. Toimihan HD-Thunderkin häiriöittä.

Tuntuu uskomattomalta, että Elisan kaltainen toimija pilaa sinänsä hyvän palvelun missä lie Itä-Ukrainassa kootulla

vempulalla. Kuinkahan monellä käyttäjällä koko Suomess on Pacen kanssa ongelmia, kun minunkin tuttavapiirissäni on useita.

Ainoa hyvä puoli ko. palvelussa on nopea nettiyhteys, joka auttaa kestämään, kun aina välillä käyttää toimivaa kakkosboxia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ikävä kuulla, että palvelu ei ole toiminut, kuten pitäisi. Millä kanavilla kuvassa on häiriöitä? Onko jotkin tietyt kanavat (kuten peruskanavat), vai sitten netin yli tulevat kanavat tai tallenteet? 🙂
Häiriöitä on ollut lähes kaikilla kanavilla. Selvästi useammin kuitenkin YLE:N kanavilla, joko HD tai tavallisilla, mutta ei yhtäaikaisesti. FRII on aivan oma lukunsa, sitä ei oikeastaan pysty katsomaan olleenkaan. Aivan satunnaisesti häiriötön.

Tallenteissa ei juurikaan ole ollut häiriöitä.

Tehdasasetusten palautus tai kanavien haku myös ärsyttää, koska sen tavallisesti joutuu tekemään usempaan kertaan. Kaikki kanavat tuskin koskaan löytyvät ensimmäisellä kerralla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos on peruskanavilla, suosittelen kokeilemaan antennijohdon vaihtamista 🙂
Käyttäjätaso 4
Onko ne boksit sulla päällekkäin?

Minun MP tuottaa virrat päällä niin paljon häiriötä että kaikki antennikanavat lagaa ja pikselöityy Elisan purkissa, ja myös telkkarissa koska sama piuha jatkaa sinne eteenpäin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Elisa vois alkaa miettimään tuon romun Netgem N7700 boskin tilalle jo uutta boksia josta töytyy T2-viritin, ajansiirto, kovalevy (maksukanavien tallennusta varten), ja Multicast/Adaptive Bit Rate vaihto ominaisuus jolla voi valita kumpaa haluaa käyttää.
Käyttäjätaso 1
Joo en kyllä ymmärrä miten Elisalla ei vieläkään voi olla käytössä laitetta, jolla onnistuisi paikallinen talennus. Niin kauan, kuin tuota ominaisuutta ei ole tarjolla en edes harkitse Viihdettä. Jatkuvasti joku soittaa ja sitä tarjoaa, mutta kun tallentava digiboksi maksu-tv kortilla nyt vaan on niin paljon parempi vaihtoehto. En näe tässä Viihteessä muutenkaan mitään järkeä, kun ei ole edes jatkuvaa tallennusta, kuten aikanaan KYMP:llä oli. Onhan se tietysti hienoa, kun voi kännykällä ajoittaa tallennuksia eikä tarvitse avata televisiota! Ainiin, mutta kun niitä maksukanavia ei voi... Viihdettä kerrakseen.
Vierekkäin ovat. Huomasin äsken, että jos PACE:een osuu vaikkapa käsi niin heti näkyy häiriöitä. Olisikohan vempulassa,

jotain hieman irrallaan.
Olen nyt reilun vuoden ajan tapellut Pacen kanssa. Tuona aikana ei ole toiminut häiriöittä edes kahta viikkoa yhteen menoon. Neuvoja on kyselty ja saatu tällä palstalla. Tyyliin vaihda antenni yms. Mikään ei vaan tunnu auttavan.Tehdasasetusten palautus auttaa vähäsi aikaa. Nopean nettiyhteyden takia ajattelin kestää sopimuskauden loppuun ja luopua sitten ko. rakkineesta ja palvelusta.

Joitakin päiviä sitten Elisalta tuli tarjous, että Pacen voisi vaihtaa Netgemiin hintaan 59 €. Onko kellään jo kokemuksia ko.

laitteesta.? Onko se samanlainen vempula kuin Pace? En kylläkään ymmärrä miksi pitäisi maksaa jos vaihtaa toimimattoman laitteen.

PS . Eilen käteni osui vahingossa Paceen ja häiriöt alkoivat välittömästi. Onkohan laitteessa jotain irrallaan tms.
Käyttäjätaso 4
Artsi3 kirjoitti:
PS . Eilen käteni osui vahingossa Paceen ja häiriöt alkoivat välittömästi. Onkohan laitteessa jotain irrallaan tms.

Etkös sä kirjoittanut samaa jo muutama kuukausi sitten?

Eikö Elisa suostu vaihtamaan boksia jos teet vikailmoituksen tuon perusteella? Ei viallisen boksin vaihtaminen maksa mitään, edes Elisalla.
st72 kirjoitti:
Artsi3 kirjoitti:
PS . Eilen käteni osui vahingossa Paceen ja häiriöt alkoivat välittömästi. Onkohan laitteessa jotain irrallaan tms.

Etkös sä kirjoittanut samaa jo muutama kuukausi sitten?

Eikö Elisa suostu vaihtamaan boksia jos teet vikailmoituksen tuon perusteella? Ei viallisen boksin vaihtaminen maksa mitään, edes Elisalla.

Joo, kirjoitin. Toimi hetken aikaa kun kehotettiin vaihtamaan antennijohto. Olen kai jotenkin arkaillut vikailmoituksen tekoa. Luin jostakin, että kustannukset peritään vikailmoituksen tekijältä jos laite toimii. Minun tuurillani boxi todennäköisesti toimii esim. asentajan käynnin yhteydessä. Toinen syy päätökseeni luopua palvelun käytöstä on, että en kertakaikkiaan luota Pacen toimivuuteen. Useilla tuttavillani on ollut samoja ongelmia Pacen kanssa. Kävin myös valittamassa Elisan Riihimäen myymälässä. Epäilivät talomme sisäverkkoa. Kaikki muu mikä seinästä tulee kuitenkin toimii. Modeemin kanssa ei ole ollut ongelmia. Käytän myöskin joskus, Pacen temppuillessa, toista boxia, joka toimii moitteettomasti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Vikailmoituksia vastaan kyllä vaihdellaan ihan veloituksettakin noita bokseja. Toki tilanne vaatii hieman tutkintaa. :) 

  Onhan digiboksi kytketty suoraan modeemiin (niin ettei välissä ole mitään laitteita)? 

  Voit laittaa vaikka yksityisviestiä, niin jätetään vikailmoitus asiasta. Kertoisitko siinä samalla digiboksin MAC-osoitteen.  :)
 • Tervehdys!

  Kun tilasin Elisa aikoinani tilasin Elisa-viihteen, tarjoukseen kuului ilmainen asennus. Minulla oli vanhalla HD-Thunder digiboxilla yhtä sun toista tallennettuna, kuten myös muistitikuilla, musiikki ja elokuvia enimmäkseen. Pacen USB:n kautta ei esim. muistitikkua voi käyttää. Asentaja sanoi, että Thunderin voi aivan hyvin asentaa rinnalle ja niin myös tehtiin. Näistä Pacen puutteista johtuen Thunderia on tullut paljon käytettyä. Kytkin sen äsken irti. Paceen ei tullut ainakaan kopauttamalla häiriöitä kuten aiemmin.

  Eli mitä nyt tehdään? Voisiko Netgemissä hyödyntää USB-reikää?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  Hei!

  Vähän riippuu tallennettujen tiedostojen muodosta. Mediacenterin kautta voi katsoa tikulle tallennettua ohjelmaa. Tallentaminen tikulle ei kuitenkaan ole mahdollista 🙂
  Hei! Vielä parikysymystä tuosta Netgemistä:

  - olen kuullut väitettävän, että kuvanlaatu olisi huonompi kuin Pacessa?

  - onko Yle Areena edelleen samanlainen typistetty versio kuin Pacessa?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Itse en ole huomannut kuvanlaadun olevan huonompi, minulla on itsellä ollut nuo kummatkin boksit käytössä (Netgem siis yhä käytössä). Viime viikolla Netgemiin tuotu Yle Areena on kattavampi kuin Pacen, ja sieltä löytyy lähes sama sisältö kuin Areenan nettiversiosta 🙂
  tänään tuli uusi NETGEM7700 vanhan 7600:n tilalle ja ei kovin hyvää kuvaa vielä antanut. Heti aluksi jumitti kanavahaun aikana, vain virtajohdon irroitus auttoi. Sen jälkeen boxi päivittyi uuteen 7.jotain versioon, kanavat näkyvät nyt. Mutta vasta neljä! (4) kertaa boxi buuttannut ensimmäisen 20min käytön aikana ja kerran jumittui hetkeksi. 

  Positiivisena puolena voi sanoa että ainakin netflix tuntuu toimivan.