Kysymys

Uusi Netbox N770

  • 4 kesäkuu 2015
  • 1 kommentti
  • 780 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Vai onko Nettgem??? Ei väliä. Minulla on ollut Elisa viihde jo vuosia ja aina olen sen kanssa tapellut kun ei toiminut kunnolla.

 Nyt olen ollut Elisa Viihteen asiakas taas kahden vuoden ajan ja heti kättelyssä laitoin sen boxin kaappiini, kun se niin takkuili, sain uudenkin tialle mutta ei toiminut. En ole koskaan katsonut edes yhtä elokuvaa boxin kautta kahteen vuoteen.

Pari päivää sitten soitin tekniseen tukeen ja kerroin että ei toimi boxi, eikä wifikään kunnolla modeemilla. Minulle päivitettiin sopimus ja sain tänään uuden dogiboxin sen Netboxin N7700. avasin pakkauksen ja laitoin vain piuhat ja aloin asentaa, hetkessä se asentui. Ja yhtään ei pätki, ja kuvanlaatu on nopea. Hiukan sain säätää televisiostani kuvaasetuksia, otin tiettyjä ominaisuuksia pois ja kuva on ihan huippu:smileycheesy:

Kerrankin on Elisalla onnistunut tuo boxi.  Olen katsellut nyt kerrankin suoraan telkkarista Aitiosta pari elokuvaakin, ennen katselin tietokoneen HDMI johdolla. 

:smileycheesy::smileygrin:

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Hyvä, että toiminut! 🙂 Aition lisäksi Viihteessä on muitakin ohjelmakirjastoja ja lisäpalveluita, mihin ehdottomasti kannattaa tutustua! 🙂
  • Osallistu keskusteluun