Verkkosivut antaa harhaanjohtavaa hintatietoa!


Käyttäjätaso 1
Kun käy katsomassa laajakaistahaun kautta tuotteita omaan osoitteeseen niin esimerkiksi Viihteen kanssa antaa hinnaksi "ALKAEN 9,95/KK" Jota ei kuitenkaan saa, mitä olette mieltä, menikö niin kuin strömsössä? eikä yhtään harhaanjohtavaa markkinointia???

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
9,95 €/kk koskee taloyhtiöitä, joissa osa yhteyden hinnasta maksetaan asunnon vuokrassa/vastikkeessa.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Etuhinta on se alkaen 9,95€/kk eli jos Elisa Viihde ilman laajakaistaa tai taloyhtiön laajakaistan kanssa olisi normaalisti sen 19,90€/kk niin kampanjahinta ensimmäisiksi kuukausiksi on -50% eli 9,95€ 🙂
Käyttäjätaso 1
Ihaa-na kirjoitti:

Etuhinta on se alkaen 9,95€/kk eli jos Elisa Viihde ilman laajakaistaa tai taloyhtiön laajakaistan kanssa olisi normaalisti sen 19,90€/kk niin kampanjahinta ensimmäisiksi kuukausiksi on -50% eli 9,95€ :)
tuota ei näy kun tiedot avaa, missään ei lue tarkempaa tietoa tosta hinnasta. jos kerran hinta ilmoitetaan alkaen Xe niin silloin se pitää lukea ja näkyä niin ettei tarvitse miettiä. ja mitä tarkoittaa "ensimmäisiksi kuukausiksi"? kuukausi, kaksi, kuusi, kymmenen?
Käyttäjätaso 1
irritus, toi sun ehdotus ei pidä paikkaansa. asiakas maksaa vastikkeessa perusosan jolla saa perusnopeuden. viihde maksaa 19,90 tai 24,90.
Käyttäjätaso 1
siellä on myös tuplalaajakaistan kohdalla samalla tavalla harhaanjohtavaa markkinointia. ilmoitetaan alk.19,90 ja kuitenkin edullisin hinta on 21,90. kohtalaisen epämiellyttävä tapa markkinoida tuotteita.

Osallistu keskusteluun