Kysymys

Viallinen tallenne: Elokuva: Closer - iholla (K15) La 28.08.2010 21:00

  • 30 elokuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 1303 katselukerrat

Tallennuslistassa näyttää pituudeksi 130min, mutta toistettaessa tökkää 18:42 kohdassa "tallenne loppui" tms. Sama oli muutama päivä sitten Big Brotherin kohdalla (joka sittemmin korjattiin). Olisikohan mahdollista korjata tämäkin? Ja onkohan tämä kovinkin yleistä? Vasta muutama päivä ollut käytössä tämä palvelu ja kaikinpuolin on vain hyvää sanottavaa sekä yhteydestä että boksista. Ainoastaan nämä tällaiset antaa aihetta poruun.

PS. olisikohan näille (mikäli yleistä) hyödyllistä tehdä vaikka elisaviihde.fi omille sivuille linkki, josta voisi suoraan ilmoittaa virhetallennuksista...

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Vialla oli, korjattu nyt.

Elisaviihde.fi:hin on aiemminkin kyselty ilmoittamismahdollisuutta näihin liittyen, mutta rikkoontuminen ei ole kovin yleistä, joten sitä ei ole nähty järkeväksi toteuttaa.

Näiden korjaamisen osalta on myös automatiikkaa, joten viallisia tallenteita ei kovin usein nykyään enää vastaan tule.
Okei, kiitoksia. Käynyt siis vain huono tuuri kuin lyhyen ajan sisällä kaksi (minun) nauhoitusta rikkoontui. Laitamme sitten tänne jos tulee vielä vastaan.
Mjaa, kyllä näitä sattuu melko useinkin. Kenties väki ei niistä vaan aina marise. Meillä sattui juuri eilen illalla Duudsonien kanssa liian aikainen lopetus. Ja reilu viikko sitten viikonloppuna (muistaakseni) elokuva nimeltä Penelope loppui pahanpäiväisesti kesken. Jos täällä ois tykkää-nappi sille, että automaattinen ilmoitusjärjestelmä kehitettäisiin, ni painaisin.  :)

-K-
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Mjaa, kyllä näitä sattuu melko useinkin. Kenties väki ei niistä vaan aina marise. Meillä sattui juuri eilen illalla Duudsonien kanssa liian aikainen lopetus. Ja reilu viikko sitten viikonloppuna (muistaakseni) elokuva nimeltä Penelope loppui pahanpäiväisesti kesken. Jos täällä ois tykkää-nappi sille, että automaattinen ilmoitusjärjestelmä kehitettäisiin, ni painaisin.  :)

-K-


Pyritään välttämään tätä lisäämällä automatiikkaa viallisten tallenteiden korjaamiseen ilman erillistä ilmoitusta. 🙂

Osallistu keskusteluun