Vastattu

Viallinen tallennus !!!

  • 27 joulukuu 2009
  • 383 kommenttia
  • 21695 katselukerrat

Nauhoitimme muistaakseni mtv3:lta Vesa-Matti Loirin Ivalo-Inari... ohjelman mutta tallennus on pelkkää mustaa ??  ei siis mitään. Sama juttu jos yritti 36h kautta katsoa. Muut tallennukset näkyy joten vika on tuossa yhdessä. Voitteko korjata jotenkin vai miten tällaisen kanssa menetellään ja jos jatkossa tulee samanlaisia ongelmia niin mihin ilmoitetaan ??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortsu67 2 kesäkuu 2012, 11:37

jortsu67 kirjoitti:

https:///t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Viallinen-tallenne/td-p/200817/jump-to/first-unread-messageEli:American Idol ratkaisujakso tänään pe 1.6.2012.Tallenne näkyy listassa, mutta ei toistu vaan näkyy pelkkä musta ruutu.Tämä on korjattu/korjaantunut, kiitos.
Katso alkuperäinen viesti

383 kommenttia

Päivän Pokemon ei näy?! Mitä tehdä?
Lauantaina 17.12 klo 11:30 nelonen elokuva autot alkaa keskeltä.
Samoin la 17.12. Yle 1 Stradakin alkaa puolesta välistä, katsottaessa pituus 14 min vaikka listalla 30min?
Kaunis mieli

MTV3 la 18.02.2012 klo 22:35-01:10

Ei tallentunut, vaikka oli nettiohjelmaoppaassa vihreänä. Samoin näkyi punaisena (tallennettavana) TV:n kautta näkyvässä ohjelmaoppaassa. Tallennuspyyntö oli lisätty tuota lauantaita edeltävällä viikolla.

Pettymys oli suuri, kun piti leffa eilen illalla katsoa, eikä sitä sitten tallenteista löytynytkään.

Onko mitään tehtävissä, jotta leffan saisi jotenkin näkyviin tallenteisiin?
Käyttäjätaso 4
Simpsonit (7) keskiviikkona tallenne vain 2 min.
Eilinen (29.3.) Seinfeld tallennus sisältää Ammu Vaan -jakson. Keskiviikon Seinfeld tallennus ei tallentanut mitään, vaikka jatkuvana pitäis tulla ja aiemmin on toiminut ihan mukavasti.

Voicen ohjelmakartta näyttää kyllä melko sekaiselta, joten voiko ongelma johtua siitä?
Aika usein puuttuu Myytinmurtajista tekstit kun tallentaa MTV3 HD:lta, johtuukos tämän mtv:stä vai elisan tallennuksesta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
ttomba kirjoitti:
Aika usein puuttuu Myytinmurtajista tekstit kun tallentaa MTV3 HD:lta, johtuukos tämän mtv:stä vai elisan tallennuksesta?

Elisan ongelmia:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/MTV3-HD-kanavan-teksti-ei-toimi-tallenteissa/m-p/46709#M9119

Odottaa korjausta, kuten ketjusta näkee.

Ehdotus.  Haku toimii... ;)
Käyttäjätaso 2
1.5 klo 20.30 'Minun perheeni' YleHD, saisikohan tallennukseen äänet mukaan? Ei kuulu mitään boksilla tai tietokoneella.
Elokuvasta Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit (programid=716424) puuttuu lopusta minuuttikaupalla.

Sivuhuomautuksena, tätä asiaintilaa on pakko ihmetellä. Tästä viestiketjusta päätellen ongelma on jatkuva. LOTR lienee katsotuimmasta päästä, eikä kukaan ole huomauttanut ongelmasta vielä, joten tämä viestiketju on jäävuoren huippu. Monellako tuhannella muulla elokuvailta vesittyi, kun useampi ratkaiseva loppukohtaus jäi näkemättä? Kukaan ei ole vaivautunut valittamaan tänne, koska asioiden yleinen toimimattomuus on uusi normi.

Kun digitv-siirtymään on syydetty miljardeja ja Viihde-palvelustakin maksetaan kuukausittain, on masentavaa huomata että perusasioissa ollaan huonommassa tilanteessa kuin 10 vuotta sitten VHS-nauhurien kanssa.

En tunne tarkemmin standardeja ja protokollia, mutta on mahdotonta uskoa, ettei lähetyksen mukana tulevassa metadatassa siirtyisi ohjelman nimeä tai id:tä, jonka avulla tallennusajan saisi idioottivarmasti täsmälleen oikein. Se on äkkiseltään ajateltuna jotakuinkin ensimmäinen ja tärkein tieto, joka siellä pitäisi siirtyä. Eikö digi-tv kehitetty juuri tällaisten asioiden takia?

Sen sijaan käytetään rikkinäistä, summittaista kellonaikametodia, joka älyttömän suurista marginaaleista huolimatta näköjään failaa säännöllisesti.

Olen otaksunut, että tämän systeemin idea on pakottaa ihmiset katsomaan mainoksia, mutta onko kyse sittenkin vain järjestelmien huonoudesta? Mainostajat tietysti vastustavat ajatusta, että  pakkosyöttö häiriintyy, mutta henk. koht. olisin valmis maksamaan jopa hieman ylimääräistä, jos voisin katsoa televisiosta ohjelmia eikä mainoksia.

J.P.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Viallinen-tallenne/td-p/200817/jump-to/first-unread-message

Eli:

American Idol ratkaisujakso tänään pe 1.6.2012.

Tallenne näkyy listassa, mutta ei toistu vaan näkyy pelkkä musta ruutu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
jortsu67 kirjoitti:
https:///t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Viallinen-tallenne/td-p/200817/jump-to/first-unread-message

Eli:

American Idol ratkaisujakso tänään pe 1.6.2012.

Tallenne näkyy listassa, mutta ei toistu vaan näkyy pelkkä musta ruutu.

Tämä on korjattu/korjaantunut, kiitos.
Savonlinnan 100-vuotisjuhlagaala -tallenne viime torstailta ei toimi kunnolla. Kuvan alaosa on pikselöitynä ja tallenne pätkii sekä kuvan että äänen osalta.

Tallenne on tallennettu HD-laatuna.

Clasu
Ovatkohan kaikki Elisalaiset kesälomalla?
17.7. Fox - Huutokaupan metsästäjät klo 20.00 ja 20.30. Ei toimi.
Perikato ma 16.7.2012 22:55 YLE HD 4 min

Pikkuisen on pidempi tuo elokuva kyllä... Väärin se oli jo Viihteen ohjelmatiedoissakin, joten osasin laittaa talteen YLE2:lta myös, mutta olisihan tuo HD "ihan kiva"...

Tallessa on YLE HD:ltä siis vain leffan alkuminuutit.
dexter 16.8.2012 0:55 loppui kesken.

PS. on tämä kyllä hieno palvelu kun mikään ei toimi ja tallenteitakin pitää anoa katseltavaksi sen lisäksi että on merkinnyt ne tallennettavaksi 🙂...

PPS. ihmeen hiljaista tässäkin ketjussa vaikka itselläkin on useampia epäonnistuneita tallennuksia viimeisten kuukausien ajalta...
16.7.2012 klo 22.55 YLE HD Perikato

tallenteessa vain 11 min 43 s.

Saisiko sen kokonaan tuonne näkyviin?

Kiitos.
Käyttäjätaso 4
Automaattinen korjausajo käy öisin läpi virheellisiä tallenteita eli tulisi olla seuraavana päivänä viimeistään kunnossa. Jos ei vieläkään toimi, niin tästä voi tekniseen asiakaspalveluun ilmoittaa jotta laittavat tallenteen korjaukseen. 🙂
Käyttäjätaso 4
Seuraavat YLE HD:ltä tallennetut tallenteet eivät ole kunnossa.

Eli

This is England 88, Ma 13.8 tallenne loppuu kesken, kesto 24 min., vaikka  oikea kesto 50 min.

ja

This is England 88, Ma 27.8 tallenne alkaa keskeltä eli puolestavälistä, tallenteen kesto 21 min., oikea kesto 50 min.

Nämä korjaukseen kiitos!
Käyttäjätaso 4
RdCal kirjoitti:

Seuraavat YLE HD:ltä tallennetut tallenteet eivät ole kunnossa.

Eli

This is England 88, Ma 13.8 tallenne loppuu kesken, kesto 24 min., vaikka  oikea kesto 50 min.

ja

This is England 88, Ma 27.8 tallenne alkaa keskeltä eli puolestavälistä, tallenteen kesto 21 min., oikea kesto 50 min.

Nämä korjaukseen kiitos!


Ja sitten vielä yksityisviestillä asiakastiedot(osoite ja nimi, asiakasnumero, etc.) niin saadaan ilmoitus eteenpäin. Kiitos 🙂
Käyttäjätaso 4
Mitenkä pitkään näiden korjauksessa yleensä menee yleensä? Tässä jo yli viikko odotettu ja omaelisassa näkyvä vikailmoitus on valmis-tilassa :smileyhuh:

Ja edelleen sama ongelma eli ohjelmat/tallenteet ovat vain n. puolet ohjelman kestosta.
Käyttäjätaso 2
Nuo Yle HD:lta tulleet This is England pätkät oli Ylen toimittamissa ohjelmatiedoissa laitettu kestämään n. 25 minuuttia ja tämän takia eivät ole kokonaan tallentuneet. Samaan aikaan YLE 2:lta tulleet jaksot olivat oikean pituisia sekä ohjelmatiedoissa, että tallenteissa. Villi veikkaukseni on, että ko. sarja oli Yle HD:n illan viimeinen lähetys ja ohjelmatietoihin oli livahtanut väärä loppumisaika. Tälle ei ikävä kyllä voida voida mitään meillä.

ps. Jostain syystä tuohon vikailmoitukseesi ei ollut laitettu numeroa/osoitetta tiedotusta varten. Olisit saanut tuon ylläolevan suoraan. 
Käyttäjätaso 4
Kiitos vastauksesta ja eipä siinä sitten mitään. Vai eikö pysty kohdentamaan niitä YLE 2 tulleita jaksoja meikän katsottavaksi? Ku kyllähän nekin kelpaisi 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
RdCal kirjoitti:
Kiitos vastauksesta ja eipä siinä sitten mitään. Vai eikö pysty kohdentamaan niitä YLE 2 tulleita jaksoja meikän katsottavaksi? Ku kyllähän nekin kelpaisi :)

No se kun olisi vastoin kaikkia mahdollisia sopimuksia tekijänoikeuksista lähtien. :(

Jos jollain Avuliaalla Aatulla olisi TV2:sen puolelta nuo talletettuina ja eViihteellä tai ViihdeX:llä ne imaisisi omalle koneelleen, niin... :p

Mutta se olisi kovasti jo rangaistavaa :)

Osallistu keskusteluun