Kysymys

Viasat Film ohjelmakirjasto / käyttöliittymä

  • 15 huhtikuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 5147 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Kokenut konkari
  • 156 kommenttia
En taida osata käyttää Viasat Film ohjelmakirjastoa.

Siellä on vähän reilut 1000 elokuvaa. Jos haluaisin katsoa listan viimeisenä olevan elokuvan 'Elämän polkuja', niin pitäisikö tosiaan painaa kaukosäätimestä DOWN-nappia yli tuhat kertaa?

Selaimellahan nuo näkee mutta 'Lisää suosikkeihin' ei tee mitään näkyvää digiboksin puolella.

6 kommenttia

st72 kirjoitti:
pitäisikö tosiaan painaa kaukosäätimestä DOWN-nappia yli tuhat kertaa?

Selaimellahan nuo näkee mutta 'Lisää suosikkeihin' ei tee mitään näkyvää digiboksin puolella.

Näin tosiaan pitää tehdä. Tämä on sitä Elisan älykästä suunnittelua.

Olen itsekkin kaivannut tuon "Lisää suosikkeihin" nappulan toimivuutta purkin puolella. Varsinkin nyt, kun on tuhansia uusia suoratoistonimikkeitä tullut Viihteeseen, tuosta olisi oikeasti jotain hyötyäkin (kun ei purkkiin saa edes hakua tehtyä).

Ja se Elisalainen, joka nyt vastaa, että "teeppä tästä idea ideapajaan" saa potkun arkaan paikkaan! :smileyangry:
Käyttäjätaso 3
Siis aikuisten oikeesti? Miten ne saa haettua telkkariin?

Ja miksi selaimella on olemassa komento Lisää suosikkeihin ja Poista suosikeista, kun kuitenkaan digiboksilla ei suosikeissa näy kuin ainoastaan Elisan Vuokraamosta valitut suosikit.

Harmaa Netgem - jos se nyt jotakuta kiinnostaa...
Käyttäjätaso 3
Voisiko joku Elisalta selittää miksi selainkäyttöliittymässä on olemassa komento 'Lisää suosikiksi' jos sen ei ole tarkoitus lainkaan toimia?

Viasat Film-kirjastossa on tuhat elokuvaa. Jos haluaisin katsoa ne kaikki - tai vaikka minuutin näytteen elokuvan alusta, niin minun pitäisi painaa kaukosäätimestä 500000 kertaa nuoli alas-nappia.

Edes se että nuoli ylös-nappi siirtäisi listan huipulta pohjalle auttaisi ainakin hieman. Tai ne voisi ryhmitellä vuosiluvun perusteella kategorioihin kuten vuokraamossakin on - nuo näyttävät Viasatilla olevan järjestettynä ilmestymisvuoden mukaisesti. Ja miksei miillään komennolla voi siirtyä esim. sivullista kerrallaan alas/ylös?

Mä en millään jaksa uskoa että kukaan on sallinut noin surkean käyttöliittymän päästämistä tuotantoon. Siinä on pakko olla joku bugi.
Voitteko kertoa tälle urvelolle mistä tää Viasatin Ohjelmakirjasto ylipäänsä löytyy? Viasat Film paketti tuli tilattua kun myyjä niin hehkutti tätä Ohjelmakirjastoa kun valitin siitä, kun samat leffat pyörii päivästä toiseen vähän eri järjestyksessä. Mutta nyt tuota Viasatin Ohjelmakirjastoa ei sitten mistään löydy.. 🙂
Käyttäjätaso 5
Nipatti kirjoitti:

Voitteko kertoa tälle urvelolle mistä tää Viasatin Ohjelmakirjasto ylipäänsä löytyy? Viasat Film paketti tuli tilattua kun myyjä niin hehkutti tätä Ohjelmakirjastoa kun valitin siitä, kun samat leffat pyörii päivästä toiseen vähän eri järjestyksessä. Mutta nyt tuota Viasatin Ohjelmakirjastoa ei sitten mistään löydy.. :)


Vuokramoon kun menet niin sieltä kategorioita selaamalla löytyy 🙂
Käyttäjätaso 3
Kanava 710 on kyllä paljon nopeampi tapa

Osallistu keskusteluun